Ervaren Investmentmanager

Oost NL zoekt een

Ervaren Investmentmanager

(0,5 fte)

 

met veel kennis én ervaring op het gebied van financieren herstructurerings-, revitaliserings- en transformatievraagstukken bij vastgoed en werklocaties.

 

communicatief sterk – analytisch – gevoel voor gedeeld belangDit voor de verdere opzet en invulling van de op te richten Ontwikkelings- en Herstructureringsmaatschappij Gelderland Financieringen (OHMG). 

Heb je een passie voor cijfers, kennis van planontwikkelingsvraagstukken en (grond-)exploitatie? Voel je je betrokken bij de provincie Gelderland en wil je graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling, herstructurering en transformatie van bestaande werklocaties en beeldbepalende (dreigend) leegstaand vastgoed tot vitale bedrijventerreinen, kantoor- en woonlocaties en binnensteden? Dan is deze functie iets voor jou. 

Belangrijkste werkzaamheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor het investeringsproces binnen het team OHMG: de risicoanalyse, het interne goedkeuringsproces, de due diligence, het structureren en het beheer van de investeringen;
 • Je zoekt proactief naar samenwerkingsverbanden met projectontwikkelaars, coöperaties en adviseurs om kansen te benutten die passen binnen de afspraken en de doelstellingen van OHMG;
 • Beoordelen van proposities op met name risicoprofiel, en financiële haalbaarheid;
 • Je werkt intensief samen met de investmentmanagers binnen Oost NL;
 • Bijhouden van rapportages m.b.t. de voortgang van nieuwe en bestaande investeringen;
 • Rapporteren aan de programmamanager van OHMG.


Je overtuigt ons met:

 • Zo’n 5 tot 7 jaar relevante werkervaring in projectfinanciering, investeringsmanagement, en/of vastgoedfinanciering;
 • Gedegen kennis van en ervaring met vastgoedfinanciering en het opstellen en uitvoeren van bijbehorende contracten;
 • Een afgeronde hbo- of universitaire opleiding, met een risicobewuste, kritisch analytische en ook vindingrijke werkhouding;
 • Ervaring met gebieds- en/of projectontwikkeling van werklocaties en/of met transformatie van leegstaande (kantoor-)objecten;
 • Kennis en affiniteit met nieuwe verdienmodellen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit.


Als persoon ben je:

 • Organisatiesensitief, commerciële (slag)vaardig, omgevingsbewust, daadkrachtig en beslisvaardig;
 • Oplossings- en resultaatgericht en werk je graag samen in een team;
 • Maatschappelijk betrokken en in staat maatschappelijk en economisch belang tegen elkaar af te wegen;
 • Je bewust van onze rol als ontwikkelingsmaatschappij tussen overheden en private partijen;
 • Onafhankelijk en neutraal in je opstelling.


Hoe doen wij ons werk? 
De kernwaarden van Oost NL zijn betrokken, integer en vindingrijk. Deze uitgangspunten zijn voor ons net zo belangrijk als cijfers. Maatschappelijk rendement staat voorop; we dragen bij aan de economie en werkgelegenheid in Gelderland en Overijssel. Specifiek voor OHMG draag je daarnaast bij aan het mooier, leefbaarder en economisch aantrekkelijker maken van de provincie Gelderland. 

Prettig werken vinden we ook belangrijk. Je kunt dan ook rekenen op aantrekkelijke arbeids- voorwaarden en een flexibele werkomgeving. Je krijgt een eigen laptop en smartphone zodat je in principe overal kunt werken. Met een thuiswerkvergoeding, een extra vergoeding voor kinderopvang en de mogelijkheid om parttime te werken is er een goede werk- en privébalans. Wij hebben een mooie regeling voor vergoeding van zowel de woon- werk als zakelijke kilometers, je kunt echter natuurlijk ook gebruik maken van het openbaar vervoer (deze wordt 100% vergoed). 

Over Oost NL:
Oost NL is dé ontwikkelingsmaatschappij voor de provincies Gelderland en Overijssel (Oost-Nederland). Wij zijn een publieke onderneming, hebben geen commercieel belang en nemen een onafhankelijke positie in tussen overheden, kennisinstellingen en ondernemers. 

Oost NL helpt ondernemers in Gelderland en Overijssel te innoveren, investeren en internationaliseren. Ons doel is groei van de regionale economie en werkgelegenheid in Gelderland en Overijssel. We doen dit o.a. door samenwerken en kennisdelen tussen ondernemers te stimuleren, innovatieprojecten te begeleiden, (buitenlandse) bedrijven aan te trekken, campussen en open innovatiecentra te ontwikkelen en risicodragend te investeren in kansrijke en innovatieve ondernemingen. Oost NL telt drie business units (Investeren, Innoveren en Internationaliseren) met ieder een aantal sectorteams. 

Looptijd functie: Jaarcontract, met mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren
Standplaats: Apeldoorn
Werkgebied: Gelderland 
Salaris: Het salaris voor deze functie ligt bij een fulltime aanstelling tussen de € 4.700,- en de € 6.000,- bruto per maand. 

Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Sylvia Kortenraij, business developer OHMG: 06-28 90 91 91. 

Reageren?
We nodigen je van harte uit om voor 12 december 2018 te reageren. Je kunt je CV en motivatiebrief hier / op onze site uploaden.
 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, Parttime, HBO, 5-10 jaar, Treasury, Gelderland, Financieel Medewerker, Zakelijke dienstverlening