Ervaren Salarisadministrateur

Je bent al meerdere jaren aan het werk in de loonadministratie, maar je bent toe aan iets anders. Je kunt overal aan de slag, maar hoe wil jij werken, je ontwikkelen en hoe wil jij dat je dag eruit ziet? Ik, Dennis (Senior Loonspecialist), werk inmiddels al 11 jaar bij De Hooge Waerder en vertel je graag hoe het werken bij ons is. Ik zoek namelijk een directe collega:
 

Ervaren Salarisadministrateur

4 of 5 dagen per week in Alkmaar


Hoe ziet mijn dag eruit?
De Hooge Waerder is een fullservice accountants- en advieskantoor met vijf vestigingen in Noord-Holland (Alkmaar, Heerhugowaard, Beverwijk, Haarlem en Amsterdam). Onze afdeling Loonadministratie verwerkt de salarissen van een groot aantal ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf uit de regio. In ons team, verdeeld over Alkmaar en Beverwijk, werken we in totaal met 11 enthousiaste collega’s met uiteenlopende specialismen. In mijn portefeuille zitten vooral kaaspakhuizen en klanten in de sector metaalnijverheid. 

Ik begin mijn dag altijd met het controleren van mijn email. Ik zie dat ik een aantal ziekmeldingen en loonmutaties dien te verwerken. Ook zie ik een bericht van één van mijn klanten die een aantal specifieke vragen heeft naar aanleiding van wijzigingen in de CAO. Ik overleg met een collega en pak vervolgens direct de telefoon om de klant een uitgebreide toelichting te geven. Hierna open ik het salarispakket (Loket) om een aantal wijzigingen in het personeelsbestand van één van mijn andere klanten te verwerken. 

Vanmiddag ga ik samen met een collega naar één van onze klanten. We bespreken de samenwerking en een aantal wijzigingen van hun personeelsbestand. Aangezien het om een flinke groei gaat, zij hebben onlangs een bedrijf overgenomen, betekent dit voor ons een verdubbeling van de loonstroken en ook interessant om de klant nader te kunnen adviseren. 

Later deze week hebben wij gezamenlijk loonoverleg. Terug op kantoor werk ik hiervoor nog een aantal zaken voor uit en is het al weer tijd om af te sluiten. De afwisselende werkzaamheden maakt mijn werk interessant en uitdagend! Elke dag is anders. 

Hoe ben ik hier begonnen? 
Ik heb zelf een afgeronde MBO opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie, maar als je een MBO Administrateur niveau 4 hebt afgerond en minimaal 6 jaar ervaring in de loonadministratie hebt (bij voorkeur binnen een accountants- of administratiekantoor of op een salarisafdeling) kan je ook solliciteren. Verder is het een pré als je goed met Excel kunt werken. 

Ben jij een DHW’er? 
Deze functie kun je misschien bij veel bedrijven bekleden, maar er is maar één De Hooge Waerder: korte lijnen in een collegiale en informele werksfeer. De Hooge Waerder staat voor kwaliteit, persoonlijk en flexibel. Herken jij je in onze kernwaerden? Jij past bij ons als je een professioneel kritische instelling hebt en focust op kwaliteit. Je kunt je inleven in de activiteiten en wensen van ondernemers en bent analytisch en cijfermatig goed onderlegd. Tevens ben je ondernemend, communicatief sterk en beschik je over adviesvaardigheden. 

Als je mijn collega wordt wat staat daar dan tegenover?

  • Een prima beloning;
  • hard werken vraagt om ontspanning en daar krijg je bij ons 28 vakantiedagen voor (op ft basis);
  • om de ontspanning te bekostigen 8% vakantiegeld;
  • collectieve zorgverzekering, pensioen, korting bij diverse sportscholen, ruimte voor eigen inbreng, studiefaciliteiten en persoonlijk ontwikkelingsplan (POP);
  • goede begeleiding;
  • jaarlijks bijzondere personeelsuitjes (denk aan Den Bosch, Berlijn, Praag, Groningen of Sicilië) maar wij zijn ook sportief en vinden gezondheid belangrijk! Daarom heeft De Hooge Waerder een goede bewaking van de balans werk-studie-privé!


Solliciteren op de functie van Salarisadministrateur
Ben je enthousiast om invulling te geven aan deze rol bij De Hooge Waerder? Neem dan contact op met onze Recruiter Cindy Smit via WhatsApp (06- 823 983 26) of vul direct het sollicitatieformulier in via onze sollicitatiepagina en misschien tot snel? 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Loonadministratie, Loonadministrateur, Loonspecialist, Finance, Financieel, Financiële, Administrateur, Administratief Medewerker, Financieel Medewerker, vacature Alkmaar, vacature Noord-Holland
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Fulltime, Amsterdam, Bepaalde tijd, Parttime, Administratief Medewerker, MBO, 5-10 jaar, Salaris Administratie, Noord-Holland, Financieel Medewerker, Groningen