Senior Coördinerend Financieel Administrateur

Binnen de afdeling Financiën en Informatievoorziening, team Financiële Administratie, ontstaat per 1 januari 2019 een vacature voor een


 

Senior Coördinerend Financieel Administrateur

32 uren per week


Wat ga je doen als Coördinerend Financieel Administrateur?
In deze functie coördineer en verricht je administratieve boekhoudkundige werkzaamheden voor diverse administratieve deelgebieden (waaronder grootboek en fiscaliteit) en je verwerkt, controleert, analyseert en verstrekt gegevens hierover, teneinde te voorzien in een actuele en inzichtelijke boekhoudkundige administratie. Je coördineert de werkzaamheden ten aanzien van periodieke afsluitingen en de jaarrekening. Je bent verantwoordelijk voor de rapportages die worden verstrekt waaronder de jaarrekening. Je fungeert als aanspreekpunt voor het hogere management, de directie en de accountant. Je draagt zorg voor de kwaliteit van de administratie in termen van juistheid, volledigheid en tijdigheid, en zorgt voor innovatie en ontwikkeling in het voeren van de administratie.

Wij bieden in deze functie een grote mate van zelfstandig en gevarieerd werk. De functie richt zich op coördinatie, uitvoering, beheer, controle en inrichten van de financiële administratie. De functie vraagt een hoge mate van senioriteit om je rol als spin in het web van de administratie goed te vervullen. Er is ruimte om de processen en systemen te verbeteren, voorstellen te doen en deze te initiëren.

Wij bieden een afwisselende baan, waarin procesbewaking, organiseren, zelfstandigheid en doelgerichtheid centraal staan. Wij werken in een informele werkomgeving met een enthousiast team van professionals.

Functie-eisen

 • HBO/WO denk- en werkniveau;
 • minimaal 4-5 jaren werkervaring in een vergelijkbare coördinerende functie;
 • we zoeken iemand die wil weten hoe het zit, met twee benen op de grond. Je weet van aanpakken en bent graag met de boekhouding bezig op een praktische en innoverende manier;
 • uitstekende financiële kennis (vooral op het gebied van het opstellen van de jaarrekening);
 • je bent analytisch en denkt in mogelijkheden en oplossingen;
 • je bent sterk in het plannen, coördineren en organiseren, voortgangsbewaking en opstellen van rapportages;
 • kennis van fiscaliteit (w.o. LB/BTW);
 • je bent gericht op een constructieve samenwerking en bent een sparring partner voor je collega’s in het ziekenhuis;
 • je hebt een enthousiaste, inspirerende en doelgerichte aanpak die mensen energie geeft en ze in beweging zet;
 • je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
 • werkervaring in de zorgsector (ziekenhuizen) is een grote pre, evenals ervaring met het EPR systeem AFAS.


Wat biedt Ziekenhuis Bernhoven jou?
Arbeidsduur: een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor 1 jaar, voor 32 uren per week. Wij hebben de intentie de arbeidsovereenkomst te verlengen voor onbepaalde tijd.
Salariëring: volgens CAO-Ziekenhuizen, functiegroep 60. Dit is minimaal € 3072,- en maximaal € 4466,- bij een fulltime dienstverband.

Aanvullende informatie
Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgebracht. Interne kandidaten hebben voorrang in de selectieprocedure.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op maandag 10 december.

Meer informatie over deze functie wordt graag verstrekt door René Schekkerman, manager Administraties, tel.nr. 0413-402102.

Solliciteren op de functie van Senior Coördinerend Financieel Administrateur
Wij ontvangen graag je reactie met motivatie en curriculum vitae ter attentie van René Schekkerman, vóór 3 december 2018, via onze sollicitatiepagina.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Financieel Administratief Medewerker, Coördinator Administratie, Financieel Administrateur, Financiële Administratie

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Bepaalde tijd, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, Financiele Administratie, Gezondheidszorg/Welzijn, Noord-Brabant, Financieel Medewerker