Allround administrateur

Draag jij graag de zorg voor een correcte financiële administratie? En ben je klaar voor een nieuwe uitdaging?

Koninklijke BLN-Schuttevaer is op zoek naar een:
Allround administrateur
32 uur per week

Wat ga je doen?
Als allround administrateur ben jij het financiële geweten van onze organisatie en de rechterhand van de algemeen directeur. Je bent verantwoordelijk voor de gehele administratie en werkt nauw samen met de penningmeester. Je signaleert proactief bijzonderheden in de financiële administratie en rapporteert dit naar de algemeen directeur.

Je bent verantwoordelijk voor:

  • het debiteuren- en crediteurenbeheer;
  • de salarisverwerking;
  • de BTW- en loonaangifte;
  • het voorbereiden en opstellen van de jaarrekening;
  • het verzorgen van de managementinformatie.


Wat breng je mee?
Je bent een gedreven financiële en proactieve meedenker die weet wat er speelt binnen onze organisatie. Je hebt de capaciteit om hands-on in de details te duiken maar weet ook de helikopterview te bewaren.

De ideale kandidaat:

  • heeft een mbo+ werk- en denkniveau en tenminste 5 jaar relevante werkervaring;
  • heeft goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
  • is accuraat en integer;
  • heeft affiniteit met of belangstelling voor de binnenvaart;
  • heeft bij voorkeur ervaring met Twinfield en Basecone.


Ons aanbod
Wij bieden je een uitdagende baan voor 32 uur per week bij ons op kantoor in Zwijndrecht. Er wordt gestart met een jaarcontract met uitzicht op verlenging bij goed functioneren.
De functie is ingeschaald in functiegroep B (max. € 3.500,- bruto per maand o.b.v. van een werkweek van 40 uur). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Dit wordt aangevuld met een goed pakket arbeidsvoorwaarden waaronder een premievrij pensioen.

Wie zijn wij?
Koninklijke BLN-Schuttevaer is een keten brede branchevereniging in de binnenvaart. Leden zijn ondernemers betrokken bij het nationale- en internationale vervoer over binnenwater. BLN-Schuttevaer behartigt voor haar leden de economische-, sociale-, milieu- en nautisch-technische belangen.

Interesse?
Is je interesse gewekt en wil je de uitdaging aangaan? Dan komen we graag met je in contact! Laat je cv en motivatie achter via het online sollicitatieformulier.

Wil je eerst nog meer informatie?
Neem dan contact op met Iris van Rooij, recruiter van Dpo2, i.o.v. BLN-Schuttevaer, op telefoonnummer 06-45674541.
De selectiegesprekken worden bij gepland in week 48.

BLN-Schuttevaer heeft haar werving en selectie exclusief uitbesteed aan Dpo2. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, Parttime, € 2.000 - € 3.000, € 3.000 - € 5.000, MBO, 5-10 jaar, Utrecht, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Noord-Holland, Financieel Medewerker, Transport/Logistiek/Opslag