Assistent Accountant

Assistent Accountant
Huizen

Bij Houweling & Partners zijn wij enthousiast over de nieuwe mogelijkheden die de online financiële dienstverlening ons biedt. We hebben daar veel in geïnvesteerd en zullen dat ook blijven doen. Wil jij als assistent accountant een belangrijk aandeel leveren in de verdere digitalisering van onze dienstverlening? Lees dan verder.

Wat ga je doen?
Startpunt van jouw werkzaamheden is de controle van de financiële administratie zoals die door onze klanten wordt aangeleverd. Waar nodig probeer je hen op het spoor te zetten van de digitalisering van de administratie. Klanten die dat pad al zijn opgegaan, ondersteun je om de aangeleverde administratie verder te verbeteren. Kennis en inzicht van de verschillende financiële applicaties die op dit moment in de markt worden aangeboden, is daarbij belangrijk.

Wij gaan ervan uit dat er in de wereld van digitale administratie bij onze klanten nog een wereld te winnen is. Online communicatie, om daar interesse voor te wekken is daarin niet weg te denken. Dat betekent tegelijk dat je je bezighoudt met de frequente verzorging van nieuwsbrieven en andere commerciële uitingen om de gewenste verandering tot stand te brengen.

Het klantcontact is frequent en intensief. Jouw communicatieve vaardigheden - in woord en geschrift – maken het verschil.

Houweling & Partners
Wij zijn een klein kantoor werkzaam voor het MKB. Onze roots liggen in ’t Gooi, herkenbaar voor onze klanten zonder drempels op te werpen. Wij hebben een sterke focus op digitalisering van ons werk. Op dit moment werken wij met verschillende Visma-applicaties, Nextens en Go2UBL met het doel om efficiencyslagen te kunnen maken en de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren waardoor wij in staat zijn onze werkzaamheden te verleggen naar de financiële adviespraktijk.

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde opleiding op hbo-niveau bij voorkeur in de richting Accountancy, Bedrijfseconomie.
  • Minimaal twee jaar ervaring bij een soortgelijke onderneming als de onze.
  • Kennis en interesse in (de mogelijkheden van) online marketing en communicatie.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Bij voorkeur woonachtig in onze regio.


Wat bieden wij?

  • Een startsalaris afhankelijk van opleiding en ervaring tussen de € 2.800 en € 3.500.
  • Betaalde opleidingsmogelijkheden.
  • Uiteindelijke groei naar complete en zelfstandige adviesfunctie binnen onze organisatie.
  • Een salaris dat meegroeit met jouw expertise en ambitie.


Interesse?
Reageer dan vóór 14 januari door je cv en brief te uploaden via deze link. Je reactie wordt verwerkt door Vacaturepro die voor ons alle correspondentie verzorgt. Mocht je meer willen weten, dan kun je tijdens kantooruren bellen naar Hans Houweling of Mijndert Wiesenekker op nummer 035-528 8210. Of kijk op www.houwelingenpartners.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Assistent Accountant, Financiele dienstverlening, Utrecht, Financiele Administratie, Gelderland, Noord-Holland, Financieel Medewerker