Senior salarisadministrateur

Ben jij een salarisadministrateur met veel kennis op het gebied van de systemen van Raet (Youforce, Beaufort en Gemal)? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor het servicekantoor in Amersfoort zijn we op zoek naar een:

Senior salarisadministrateur 
voor 32 tot 36 uur per week

De salarisadministratie hebben we uitbesteed aan Raet en binnen onze organisatie ben jij dé expert die tussen Raet en de interne organisatie schakelt. Je bent verantwoordelijk voor het toetsen van de uitbestede dienstverlening. En je bent sparringpartner als het gaat om het beantwoorden van salarisgerelateerde vragen van medewerkers, leidinggevenden en de interne professionals op zowel inhoud als op proces. Je kunt in processen denken en zorgdragen voor de optimalisering hiervan.

Wij vragen
Je hebt een afgeronde opleiding op hbo- of academisch niveau en ruime ervaring in salarisverwerking. Kennis van de systemen van Raet (Youforce, Beaufort en Gemal) is een absolute voorwaarde. Jij snapt wat een uitbestede salarisadministratie betekent en hoe je de controles daarop kan inrichten. Je bent enthousiast, kritisch, en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een goed gevoel voor organisatiedynamiek.

Philadelphia zet in op zelforganisatie, dit betekent eigen verantwoordelijkheid nemen en samenwerken. Deze nieuwe ontwikkeling past goed bij hoe jij graag werkt.

Dit krijg je van ons 
Wij helpen je graag om het beste uit jezelf te laten halen! Wij bieden daarom arbeidsvoorwaarden waar jij gelukkig van wordt. Het salaris is binnen de cao gehandicaptenzorg, van minimaal € 2662,- en maximaal € 4165,70.

Balans werk/privé vinden we belangrijk. Daarom bieden we flexibiliteit in je werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken. Philadelphia heeft een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 7,05%, vakantietoeslag van 8,0% en een middelloon pensioenregeling. Er zijn verschillende opleidingsmogelijkheden (trainingen en postdoctorale opleidingen) en je krijgt een meerkeuzesysteem van flexibele arbeidsvoorwaarden. Ons kantoor in Amersfoort is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook het parkeren met je auto hebben we op korte afstand geregeld.

Echt iets voor jou? 
Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór donderdag 22 november via e-mail: info@werkenvoorphiladelphia.nl.

Heb je nog vragen? Bel dan Manager HR-Support Trudie Swart. Je kunt haar bereiken op nummer 06-10890648. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op onze website: werkenvoorphiladelphia.nl

We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant. Goed om te weten: de kennismakingsgesprekken zijn gepland op donderdag 6 december en dinsdag 11 december. Een assessment is onderdeel van de selectieprocedure.

Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Utrecht, Gezondheidszorg/Welzijn, Salaris Administratie, Gelderland, Noord-Holland, Financieel Medewerker