Medewerker HRM / Salarisadministratie

Diagnostiek voor U is met haar uitgebreide diagnostische dienstverlening een begrip in Zuidoost Brabant. Al 30 jaar zijn wij actief binnen de eerstelijns en tweedelijns gezondheidszorg en verzorgen wij medisch diagnostisch onderzoek (functieonderzoek, beeldvorming en laboratoriumonderzoek). 

Door vertrek van de huidige medewerker naar een andere functie zijn wij op zoek naar een medewerker die ons komt versterken. 
 

Diagnostiek voor U heeft voor haar locatie in Eindhoven een vacature voor een

Medewerker HRM / Salarisadministratie

16 uur per week HRM en 8 uur per week salarisadministratieAfdelingen
De afdeling HRM verricht voor circa 600 medewerkers van de eigen organisatie (Diagnostiek voor U en onderdelen van stichting Synergos: Justus Medische Expertise en Trombosedienst) en een tweetal externe klanten werkzaamheden op het gebied van in-, door- en uitstroom zoals werving & selectie, opleiding & ontwikkeling, HRM advies, personeelsadministratie en gezondheidsmanagement. Naast de adviseur Gezondheidsmanagement werken op de afdeling twee HRM adviseurs en vier secretaresses HRM onder leiding van de manager HRM. De afdeling HRM valt rechtstreeks onder de Raad van Bestuur. 

De salarisadministratie verzorgt de salarisverwerking voor bovengenoemde organisaties waarvoor meerdere ’ cao’s, diverse regelingen en voorwaarden van toepassing zijn. De afdeling bestaat uit 3 medewerkers. Er wordt intensief samengewerkt met de afdeling HRM. 

Wat ga je doen als Medewerker HRM?
De primaire taak van deze functie ligt bij de secretariële en administratieve ondersteuning ten aanzien van in- door- uitstroom, werving & selectie en opleidingen (zoals opstellen arbeidsovereenkomsten, actualiseren van personeelsdossiers, bewaken van procedures en verwerken van wijzigingen, verwerken van data in het personeelsinformatiesysteem t.b.v. een correcte salarisbetaling). U bent het eerste aanspreekpunt voor vragen van medewerkers en leidinggevenden op gebied van HRM en ondersteunt de HR adviseurs. U participeert in projecten met als doel het verbeteren van de HRM dienstverlening. U vervult de rol van functioneel applicatiebeheerder van het HR systeem. 

Wat ga je doen als Salarisadministrateur?
De belangrijkste taken zijn: registreren en ordenen van de salarismutaties, actueel houden van salarisgegevens, aan- en afmelden bij pensioenfondsen en het verrichten van hierbij behorende administratie, opstellen van werkgeversverklaringen, opstellen van proforma berekeningen, vragen beantwoorden van belanghebbenden, deelnemen aan projecten. 

Functie-eisen

  • Beschikt minimaal over een MBO diploma (zoals Personeel & Arbeid of administratief) aangevuld met praktijkdiploma loonadministratie.
  • Enkele jaren werkervaring op een personeels- en salarisadministratie.
  • Kennis van fiscale wetgeving, pensioenreglementen en sociale verzekeringswetten.
  • Heeft goede communicatieve vaardigheden.
  • Is organisatorisch sterk en gewend om snel te schakelen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het werk.
  • Vindt het werken met verschillende administraties, cao’s en regelingen geen probleem maar een leuke uitdaging, laat zich niet uit het veld slaan als het wat drukker is, maar stelt juist dan de nodige prioriteiten en blijft accuraat, is uitermate integer, dienstverlenend, proactief.


Een Verklaring Omtrent het Gedrag is vereist en dient te worden aangevraagd en/of overlegd. 

Salarisindicatie
Inschaling vindt plaats conform FWG 3.0 salarisschaal van de CAO-Ziekenhuizen en is FWG 40 afhankelijk van opleiding en ervaring. 

Informatie
Voor vragen en informatie m.b.t. deze vacature kunt u contact opnemen met Marjon van Schalkwijk, manager HRM 040-2141307 of Sylvia Spijksma, manager Finance, Facilitair & Logistiek, 06-46143516. 

Solliciteren op de functie medewerker HRM / salarisadministratie
Schrijf een sollicitatiebrief (o.v.v. functie) met curriculum vitae vóór 17 november 2018 naar Diagnostiek voor U, afdeling HRM, en laat deze achter via onze sollicitatiepagina.

U ontvangt geen schriftelijke bevestiging van uw sollicitatie. 
28 dagen na de sluitingsdatum ontvangen alle sollicitanten schriftelijk bericht omtrent de voortgang van de sollicitatieprocedure. In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) worden 4 weken na afwijzing de sollicitatiegegevens verwijderd tenzij anders met de sollicitant is overeengekomen. 

De selectiegesprekken vinden plaats op 26 november a.s., in de ochtend. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: HRM, medewerker HRM, personeelszaken, HR, HR medewerker, Salarisadministratie, Loonadministratie, MBO, vacature Eindhoven


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, MBO, Gezondheidszorg/Welzijn, Salaris Administratie, Noord-Brabant, Financieel Medewerker