Assistent Accountant Vught

Ben jij ongewoon ondernemend en wil jij de adviseur van jouw MKB klanten zijn? Solliciteer dan naar de functie van Assistent Accountant bij Van Braak Accountants in Vught.

Van Braak Accountants heeft voor haar locatie in Vught een vacature voor een

Assistent Accountant Vught

Over de functie van Assistent Accountant
De werkzaamheden die je uitvoert staan allemaal in het teken van de jaarrekening van de klant en het best mogelijke advies; veelal fiscaal gericht. Financiële stukken vormen de basis, je controleert ze en soms moeten ze worden ingeboekt. Je cijfermatige kennis en analytisch vermogen gebruik je volop zodat je de cijfers goed en slim interpreteert. De zogenaamde commodity- en advieswerkzaamheden zijn bij ons niet gescheiden.

Jouw taken:

  • zelfstandig voeren, begeleiden en controleren van financiële administraties samenstellen en afsluiten van jaarrekeningen
  • verzorgen van fiscale aangiftes
  • informatie inwinnen bij klanten met betrekking tot het afsluiten van de jaarrekening


Jij krijgt inzage in vertrouwelijke stukken van de klant, daarom vinden wij het belangrijk dat onze klanten weten dat jij voor hen werkt. Je gaat daarom al snel mee naar klanten om kennis te maken zodat je weet wie de mens achter de jaarrekening en het fiscaal advies is. We dagen je uit want we gaan niet voor het standaard advies. Binnen het wettelijk speelveld halen we het onderste uit de kan zodat de klant het beste maatwerk advies krijgt. Ongewone dingen doen we gewoon en gewone dingen doen we ongewoon goed.

Wat bied jij?

  • Je hebt een opleiding richting HBO Accountancy (AC), Bedrijfseconomie (BE) of SPD
  • Je beschikt over minimaal 2 jaar werkervaring
  • Je staat open om opleidingen te volgen en je verder te ontwikkelen
  • Je beschikt over een ondernemend karakter en bent niet bang vragen te stellen


De werkomgeving:
Van Braak Accountants is een middelgrote Accountantsorganisatie met circa 190 medewerkers en elf vestigingen door heel Nederland. De afgelopen twee jaar zijn we hard gegroeid en die groei zet door. Daarom breiden we uit en zoeken we voor ons kantoor in Vught (11 medewerkers) een nieuwe collega. Wij hebben een informele werksfeer en ruime werkplekken op onze kantoren. Het kantoor in Vught bevindt zich op een mooie locatie met voldoende (gratis) parkeergelegenheid en ook met openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. Veel MKB bedrijven uit de regio en omgeving mogen we tot onze klanten rekenen.

Wat biedt Van Braak Accountants jou?
Wij zijn een groeiende organisatie en bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die meegroeien met jouw ontwikkeling.

Omdat de wereld waarin wij werken constant in verandering is, is het belangrijk dat wij ons blijven ontwikkelen. Zowel op vakinhoudelijk gebied als op persoonlijk gebied. Wij geloven dat de individuele expertise en vaardigheden het beste tot hun recht komen wanneer teams écht samenwerken. Samen kom je verder en bereik je betere resultaten.

De Van Braak Accountants-Academy is onmisbaar bij de persoonlijke ontwikkeling en carrière van onze medewerkers; vrijwel alle cursussen en trainingen zijn PE-gecertificeerd voor de diverse beroepsorganisaties.

Meer informatie
Wil je eerst meer informatie, bel (06-13010282) of mail (hr@vanbraakaccountants.nl) dan met Mi Sun van der Mannen, HR -adviseur.

Solliciteren op de functie van Assistent Accountant Vught
Ben jij net als Van Braak Accountants ‘ongewoon ondernemend’ en voldoe je aan het gewenste profiel? Solliciteer dan via onze sollicitatiepagina en weet binnen twee werkdagen waar je aan toe bent.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Trefwoorden: Financieel Adviseur, Financieel Consultant, Consultancy, Accountant, Accountancy, Bedrijfseconomie

 

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Fulltime, Accountant, Bepaalde tijd, HBO+, HBO, 3-5 jaar, Assistent Accountant, Consultancy, Heel Nederland