Fiscaal adviseur

"Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen leidinggevenden en werknemers", aldus Chelsea End, fiscaal adviseur bij Alfa.

Vacature fiscaal adviseur in Naaldwijk

Alfa is een decentrale, mensgerichte accountants- en adviesorganisatie. Voor jou als fiscaal adviseur betekent dit dat je komt te werken bij een organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. Alfa kent geen partnerstructuur, maar biedt jou daarentegen de mogelijkheid zelf eigenaar van onze organisatie te worden. Bij Alfa werken we met en voor elkaar, met als resultaat een positieve werksfeer. Daarnaast besteden we veel tijd aan persoonlijke ontwikkeling, coaching en ontwikkeling met betrekking tot je loopbaan. Aangezien we veel waarde hechten aan een goede werk-privé balans en ons kenmerken als een flexibele werkgever is deze functie uiteraard ook in te vullen wanneer je 24 uur per week beschikbaar bent.

Wat verwachten we van je?

Bij onze klanten, voornamelijk actief in het midden- en kleinbedrijf en in de tuinbouwsector, gaat het om een veelheid van aspecten waarbij de fiscus een rol speelt. Die varieert van bedrijfsovernames, bedrijfsverplaatsingen, samenwerkingsverbanden, bedrijfsbeëindiging, juridische structuren en huwelijk tot andere privéaangelegenheden. 

Op onze vestiging te Naaldwijk maak je deel uit van het fiscaal-juridisch team, bestaande uit vijf fiscalisten, drie juristen en twee fiscaal/juridisch ondersteuners. Binnen dit team is ruimte voor onderlinge coaching en vaktechnische ruggenspraak. Daarnaast neem je plaats in een landelijke kennisgroep van Alfa en volg je interne cursussen. Je investeert bij Alfa dus volop in je persoonlijke ontwikkeling en je krijgt de kans door te groeien binnen je vakgebied. Als fiscaal adviseur stel je overeenkomsten en aktes op, bereid je fiscale adviezen voor, participeer je in landelijke fiscale acties en verzorg je aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting. Wat we van jou vragen, is een flinke dosis inzet en de ambitie van maximale toegevoegde waarde te zijn voor de klant.

Profielschets

• Je hebt meer dan drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
• Je hebt een afgeronde WO-opleiding fiscaal recht of fiscale economie. 
• Je bezit ondernemerschap en bent in staat resultaatgericht te werken.
• Je bent communicatief vaardig en legt graag nieuwe contacten.
• Affiniteit met de tuinbouwsector is een pré.
• Je beleeft plezier in het onderhouden en uitbreiden van je netwerk.

Ligt je toekomst bij Alfa?

Je mag rekenen op een aantrekkelijk salaris, een goede pensioenregeling, ANW-hiaat en WIA verzekeringen, een prima reiskostenvergoeding, een winstdelingsregeling, 31 vrije dagen, de mogelijkheid om part-time te werken en een studiekostenregeling. Daarnaast is er de unieke mogelijkheid om zelf eigenaar van onze organisatie te worden. Door te investeren in certificaten van aandelen deel je mee in de resultaten van onze organisatie. Maar belangrijker nog: we garanderen een groeiende, mensgerichte organisatie met goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden!

Solliciteren op de functie van fiscaal adviseur kan tot uiterlijk 30 november 2018.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Corporate Finance, Belastingadviseur, Zuid-Holland, Randstad, Financieel Adviseur