Assistent accountant

“De klant verrassen en hem of haar (meer dan) tevreden stellen is waar ik mijn bed voor uitkom”, aldus Adrian Egas, assistent accountant bij Alfa.

Vacature assistent accountant in Raamsdonksveer

Wil jij als assistent accountant écht iets betekenen voor ondernemers in de tuinbouw-sector en woon je in de buurt van Raamsdonksveer? Dan is Alfa jouw volgende bestemming!

Alfa is een decentrale, mensgerichte accountants- en adviesorganisatie. Voor jou als assistent accountant betekent dit dat je komt te werken bij een organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. Alfa kent geen partnerstructuur, maar biedt jou daarentegen de mogelijkheid zelf eigenaar van onze organisatie te worden. Zo ben je niet alleen voor de organisatie, maar ook voor jezelf aan de slag. Hoe mooi is dat?

Jij maakt het verschil

In de tuinbouwsector kun je als assistent accountant het verschil maken. Het wordt jouw taak om het cijfermatige gedeelte optimaal te verzorgen. Hierbij maak je gebruik van moderne IT-oplossingen waarmee je cijfers middels een dashboard analyseert en adviespunten voor onze klanten signaleert. Je stelt daarnaast, na verloop van tijd, zelf de jaarrekening, balans en winst- en verliesrekening op.

Alfa Raamsdonksveer vormt samen met onze vestigingen Gorinchem, Dodewaard, Langenboom en Heythuysen het cluster Zuid. In totaal telt de vestiging Raamsdonksveer 46 collega’s. Je komt te werken in een accountancyteam bestaande uit assistent accountants en klantbeheerders. Je weet op een goede wijze gebruik te maken van de kwaliteiten van je collega’s en je levert een positieve bijdrage aan het team.

Wat verwachten we van je?

• (studerend voor) Diploma HBO Accountancy of SPD;
• Je bent kritisch, neemt graag zelf initiatieven en werkt accuraat;
• Je geniet van de toepassing van ICT applicaties en bent hier ook vaardig in;
• Kennis van de tuinbouwsector is een duidelijke pré.

Waarom Alfa?

Je mag rekenen op een aantrekkelijk salaris, een goede pensioenregeling, ANW-hiaat en WIA verzekeringen, een prima reiskostenvergoeding, een winstdelingsregeling, 31 vrije dagen, de mogelijkheid om parttime te werken en een studiekostenregeling. Daarnaast is er de unieke mogelijkheid om zelf eigenaar van onze organisatie te worden. Door te investeren in certificaten van aandelen deel je mee in de resultaten van onze organisatie.

Maar belangrijker nog: we garanderen een groeiende, mensgerichte organisatie met goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Afhankelijk van je ambities, krijg je de gelegenheid om deel te nemen aan een Post-HBO geaccrediteerd talentenprogramma, wat je helpt om je verder te ontwikkelen als professional.

Solliciteren op deze vacature van assistent accountant in Raamsdonksveer kan tot uiterlijk 30 november 2018.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Assistent Accountant, Corporate Finance, Financiele Administratie, Noord-Brabant