Relatiemanager MKB

“Ik ben in mijn element als ik samen met mijn collega’s bestaande en nieuwe klanten kan helpen en begeleiden wanneer ze mij nodig hebben”, aldus John Daalhuizen, relatiemanager bij Alfa in Gorinchem.

Vacature Relatiemanager MKB in Amersfoort

Relatiemanager zijn bij Alfa betekent dat je een ondernemende adviseur en echte bedrijfsspecialist bent. Iemand die zich als geen ander kan inleven in de situatie van de klant en in staat is verbinding te leggen. Verbinding met onze klanten en de markt, maar ook met onze collega’s. In deze functie zal je naast ons kantoor in ¬¬Amersfoort ook werkzaam zijn voor onze vestiging in Nijkerk.

Als Relatiemanager weet je wat er speelt bij ondernemers en ben je in staat om de behoefte van de klant om te zetten in een concreet (deel)advies. Je denkt mee over verdienmodellen, bedrijfsuitbreidingen en concurrentievraagstukken. Waar die ondernemer ook maar mee zit: als een vraagstuk hem bezig houdt is hij bij jou aan het juiste adres.

Om je functie zo goed mogelijk uit te voeren werk je nauw samen met je collega’s in Amersfoort en Nijkerk. Strategische vraagstukken pak je zelf op; voor fiscale en accountancy vraagstukken schakel je onze vakspecialisten in. Tegelijkertijd is het wel van belang dat je generalistische kennis hebt van deze vakgebieden om de klant goed te kunnen adviseren.

Dichtbij de klant

Je bent een belangrijke schakel in het commerciële succes van Alfa. De afgelopen jaren heb je een zakelijk netwerk opgebouwd in de regio Amersfoort en je weet als geen ander hoe je commerciële klantgesprekken voert. Je hebt oog voor de latente adviesvraag van de klant en weet je met de klant te verbinden. Je beweegt actief binnen netwerken en bent een enthousiaste en bevlogen ambassadeur voor Alfa. Resultaat van deze bevlogenheid is dat we regelmatig een bedrijf als nieuwe klant mogen verwelkomen.

Wat verwachten we van je?

• Je bent in het bezit van een relevante hbo- of wo-diploma;
• Een AA of RA titel is een duidelijke pre;
• Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring opgedaan;
• Je onderscheidt je in creativiteit, charisma en analytisch vermogen;
• Je bezit over een commerciële drive en krijgt energie van acquisitie;
• Je bent in staat om als strategisch partner op te treden, ziet kansen en benut deze;
• Je bezit over inhoudelijke kennis van actuele wet- en regelgeving;
• Je hebt een actief zakelijk netwerk in de omgeving van Amersfoort-Nijkerk en bent hier ook woonachtig.

Waarom Alfa?

Je mag rekenen op een aantrekkelijk salaris, een goede pensioenregeling, ANW-hiaat en WIA verzekeringen, een prima reiskostenvergoeding, een winstdelingsregeling, 31 vrije dagen, de mogelijkheid om vier dagen te werken en een studiekostenregeling.

Maar belangrijker nog: we garanderen een groeiende, mensgerichte organisatie met goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden, waar plezier in het werk centraal staat!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact op met Remco Nonkes (088-2533256), directeur van het kantoor in Amersfoort of met Tim Baakman (088-2531027), HRM-adviseur.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, Corporate Finance, Zuid-Holland, Financieel Adviseur