Controller

Voor Woonzorg Nederland, een grote en dynamische woningcorporatie met een landelijk werkgebied, is Aardoom & de Jong op zoek naar een Controller. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie met veel ruimte en zelfstandigheid? Wil jij werken in een moderne, open maatschappelijke onderneming, waar veel aandacht is voor persoonlijke groei en ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Controller Woonzorg Nederland
(36 uur, Amstelveen)

Functieomschrijving
Als Controller realiseer je project-, proces- en controloptimalisatie in een coördinerende en inhoudelijke rol. Je brengt de kritische processen, risico’s en beheersmaatregelen in kaart en richt de benodigde maatregelen in. Je houdt je bezig met het inrichten van governance rondom interne controle/beheersing en je bent verantwoordelijk voor het beheren en uitvoeren van het Internal Control Frameworks. Je maakt onderdeel uit van het team Control, dat rechtstreeks onder de CFO is gepositioneerd. Gericht op het handhaven van de 'three lines of defence' binnen Woonzorg Nederland worden activiteiten van het team Control rechtstreeks afgestemd met de proceseindverantwoordelijke MT-leden.

Functie-eisen
Als Controller beschik je in elk geval over de volgende kennis en ervaring:

  • Hbo+/wo-werk- en -denkniveau en beschikken over een afgeronde financieel-economische opleiding.
  • Minimaal vijf jaar werkervaring bij een groot accountantskantoor of een soortgelijke functie.
  • Analytisch vermogen, besluitvaardig en onafhankelijk.
  • Kennis van en ervaring met complexe financiële processen is een vereiste.
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.


Bedrijfsprofiel
Woonzorg Nederland is de grootste landelijke woningcorporatie die woningen verhuurt aan ouderen en mensen met een zorgvraag. Met 29.000 zelfstandige huurwoningen en 15.000 plaatsen in verzorgings- en verpleeghuizen heeft Woonzorg Nederland een voortrekkersrol in het verbeteren van de woonbeleving van 55-plussers.

Arbeidsvoorwaarden
Woonzorg Nederland biedt een prima salaris. Woonzorg Nederland hanteert de CAO Woondiensten. Daarnaast worden jaarlijks aanvullende arbeidsvoorwaarden opgesteld. Het betreft een jaarcontract (schaal L CAO Woondiensten) met de intentie om het contract om te zetten naar onbepaalde tijd. Voor deze functie geldt een salaris van maximaal € 72.316,- bruto per jaar bij een fulltime dienstverband van 36 uur.

Procedure
Bij de werving en selectie laat Woonzorg Nederland zich bijstaan door het bureau Aardoom & de Jong. Een referentiecheck en diplomacheck maken deel uit van deze procedure, een assessment kan hier ook onderdeel van uitmaken. 

Jouw reactie, voorzien van motivatiebrief en cv, zien wij graag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk voor 26 november tegemoet via het online sollicitatieformulier op de website van Aardoom & de Jong,

Contactpersonen
mr. Ronald Gaartman, e-mail: gaartman@aardoomendejong.nl, telefoon: 06-22233604
drs. Bjorn Oud, e-mail: oud@aardoomendejong.nl, telefoon: 06-37122373

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, > 10 jaar, Controlling, Gezondheidszorg/Welzijn, Controller, Financial Controller, Noord-Holland