Assistent accountant Samenstelpraktijk

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Functieomschrijving

Cijfers zijn belangrijk, maar binnen dit kantoor ga jij als assistent accountant éérst in contact met de klant om hen te leren kennen. Waarom? Je moet weten wat er speelt bij de klant, zodat je ook adviessignalen kan opvangen. Een jaarrekening is een afgeleide van de cijfers - de ondernemer staat centraal.


Functie-eisen

Hecht jij ook zoveel waarde aan het contact met de klant, waarbij je kan inspelen op hun behoeften? Wij zijn op zoek voor onze opdrachtgever naar een assistent accountant (HBO) met minimaal 3 jaar ervaring bij een administratie- of accountantskantoor. De functie is in te vullen vanaf 32 uur per week en de voorkeur is dat je uit de regio komt.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountants.    
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant.

Tags: assistent accountant, samenstelpraktijk, jaarrekening, klantcontact, signaleren adviesbehoeften, vacature, Etten-Leur, accountantskantoor, HBO, vanaf 32 uur per week.


Arbeidsvoorwaarden

Salaris is marktconform (€2.500 - €3.500) en je krijgt prima secundaire arbeidsvoorwaarden, te denken aan bijvoorbeeld 27 vakantiedagen en een goede pensioenregeling en studieregeling.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Noord-Brabant