Manager Audit Registeraccountant

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Functieomschrijving

Als manager ben je het 1e aanspreekpunt voor zowel mensen binnen als buiten de organisatie. Je staat samen met je team paraat voor de klanten (MKB+, nationaal en internationaal). Je zorgt voor de opdrachten van A tot Z waarbij je tijdens de opdracht in overleg blijft met zowel de klanten als je team om tijdig in te grijpen als dat nodig is. Na afloop bespreek je de doorlopen opdracht met de klant, waarin je de bevindingen helder uiteenzet.


Functie-eisen

Interesse? Wij maken graag kennis met je als je:

  • Afgestudeerd bent als Registeraccountant en tekeningsbevoegd bent;
  • Minimaal 8 jaar ervaring hebt opgedaan in de Auditpraktijk van een accountantskantoor;
  • Aantoonbare ervaring hebt in een leidinggevende positie binnen de Audit;

Wij zijn op zoek naar een manager die dicht bij de klant staat, het team motiveert, stimuleert en inspireert. Herken je dit? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant RA.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacatures-assistent-accountant-ra.html

Tags: Accountant, Accountancy, Accountantskantoor, Controle, Jaarrekening, Controlepraktijk, Controlewerkzaamheden, interimcontroles, Amsterdam, Internationaal, Team, inspiratie.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie is het salaris minimaal € 5.500,- bruto per maand op fulltime basis. 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Amsterdam, Audit, 5-10 jaar, Assistent Accountant, > 10 jaar, € 7.000 - € 10.000, € 10.000 en meer