Credit Controller

Wij zijn op zoek naar een moderne credit controller die begrijpt dat beslissingen over krediet van invloed zijn op sales en dus op de omzet van ons bedrijf. Een collega die uiteraard als taak heeft om kredietrisico’s te beperken, maar tegelijkertijd nauw samenwerkt met sales. Je maakt heldere betalingsafspraken, maar je doet dit op een dienstverlenende wijze. Vriendelijkheid, meewerkend en toch streng, zo word jij graag omschreven.
 

De Carpentier Mooren Groep is op zoek naar een moderne

Credit Controller

Jij als credit controller
Als credit controller bewaak jij het betalingsgedrag van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het uitzetten, vastleggen en opvolgen van diverse acties waaronder betalingsafspraken en je zorgt ervoor dat intern betrokkenen steeds worden voorzien van de juiste rapportages en “het verhaal achter de cijfers”. 

De belangrijkste taken/verantwoordelijkheden die daarbij horen zijn:

 • Je analyseert kredietrisico’s;
 • Je ontwikkelt incassostrategieën;
 • Je bepaalt aankooplimieten;
 • Je rapporteert over de ontwikkeling van de debiteurenportefeuille;
 • Je draagt bij aan een sterke werkrelatie met onze klanten.


Wij vragen:
De collega die wij zoeken voor deze functie weet het hoofd koel te houden in een hectische omgeving. Je bent in staat het overzicht te bewaren en je beschikt over een snel schakelvermogen. 

Daarnaast beschik jij over:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent analytisch ingesteld;
 • Je beschikt over sterke communicatie- en onderhandelingsvaardigheden;
 • Je bent probleemoplossend ingesteld;
 • Beschikbaarheid van 32-40 uur per week.


Waar ga je werken?
Onder de CarpentierMooren Groep vallen diverse bouw gerelateerde onderdelen. Onze vestigingen vind je in Aalsmeer, Roelofarendsveen en Wormerveer. Je standplaats is Aalsmeer, maar wordt op termijn Roelofarendsveen. 
Wij zijn een professionele organisatie, maar ademen nog altijd de warme en karakteristieke sfeer van een familiebedrijf uit. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met 140 trotse medewerkers. Voor uitgebreide informatie zie www.werkenbij.carpentiermooren.nl

Wij bieden:
Bij De Carpentier Mooren Groep werk je in een informele organisatie met korte lijnen waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan. Natuurlijk bieden wij je een marktconform salaris. 

Interesse?
We nodigen je graag uit om te solliciteren. Via onze sollicitatiepagina ontvangen wij graag je CV en motivatie. Neem voor eventuele vragen contact op met Stephanie de Haan op telefoonnummer 0297-382260. 
 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Financieel, Finance, Medewerker Finance, Controlling, Kredietrisico, Incasso, Debiteuren


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 5-10 jaar, Auditor, Controlling, Zuid-Holland, Groothandel/Detailhandel, Credit Controller