Hoofd Financiële Administratie

Ben jij klaar voor een financieel administratieve uitdaging in een dynamische omgeving? Heb jij het in je om samen met je team verantwoordelijk te zijn voor een tijdige, betrouwbare en volledige verwerking van de bedrijfsadministratie? Lees dan snel verder!

Ben jij onze nieuwe

HOOFD FINANCIËLE ADMINISTRATIE

We zoeken een ervaren, enthousiaste en zelfstandige collega die met zijn/haar specialisme de professionaliteit van Bresc verder gaat verhogen. 

Wat zijn je taken?

  • Eindverantwoordelijk voor de administratieve verwerking van debiteuren, crediteuren, voorraden en grootboek;
  • Zorgen voor de juiste administratieve processen zoals duidelijke werkinstructies, procedures en goede interne controle maatregelen;
  • Voorbereiden van cash prognoses;
  • Uitvoeren van de maandafsluitingen, ondersteunen van de accountant bij het opstellen van de jaarrekening en begeleiden van interim controles;
  • Voorbereiden van rapportages aan de Zwitserse moedermaatschappij, costcenter overzichten etc.;
  • Functioneel beheer masterdata en setup data (reflex, exact, synergy);
  • Leidinggeven aan het administratieve team;
  • Samenwerken met Finance manager aan continue procesverbetering.Waar ga je werken?
Bresc is dé specialist in koelverse knoflook- en kruidenproducten gericht op de Europese gastronomiemarkt. Ons DNA vindt zijn oorsprong in de gastronomie. Onze klanten bevinden zich in de Europese foodservicemarkt en de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux. Jouw team bestaat naast jouzelf uit drie andere medewerkers en je rapporteert aan de Finance manager. 

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een teamspeler met leidinggevende capaciteiten. Je hebt HBO werk- en denkniveau en ten minste vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt veel ervaring met financiële accounting- en management informatiesystemen. Je hebt oog en respect voor de individuele mens en je bent verbindend in het werken met teams en medewerkers. Je bent standvastig, je communiceert helder en beschikt over een analytisch vermogen. 

Wat hebben wij jou te bieden?
Een zelfstandige en dynamische functie in een groeiende en internationale omgeving. Onze identiteit is datgene waarvoor wij als bedrijf staan, onze Bresc cultuur: gastvrij, nieuwsgierig, eerlijk en samen. 

Reageren?
We zien je motivatie met CV graag per e-mail tegemoet t.a.v. Angelique Wap, HR manager, a.wap@bresc.nl. Mocht je eerst meer informatie willen, bel dan gerust naar Angelique Wap: 06 – 53 70 69 82. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Hoofd Administratie, Manager Administratie, Bedrijfsadministratie, Financieel Administratief, Financiële Administratie, Debiteurenadministratie, Crediteurenadministratie, Grootboekadministratie, Accounting, Finance


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, HBO, 5-10 jaar, Financiele Administratie, Groothandel/Detailhandel, Noord-Brabant, Financieel Manager, Financieel Medewerker