(junior) Accountmanager

Ga jij graag in gesprek met intermediairs en heb je ervaring in de financiële dienstverlening? DAK is op zoek naar een accountmanager met focus op nieuwe relaties in de regio Zuid-Nederland.

DAK intermediairscollectief is een snelgroeiende organisatie waarin meer dan 1500 intermediairs hun krachten bundelen op het gebied van financiële dienstverlening. Wij zijn de organisatie die primair toegang creëert tot de markt en optimale ondersteuning biedt voor het professionele financieel intermediair. In een collegiale en ambitieuze werkomgeving bieden ruim 100 medewerkers toegevoegde waarde in assurantiën, volmachten, hypotheken en aanverwante diensten.
 
(junior) Accountmanager 
voor de regio Zuid-Nederland

Functieprofiel
Jij bent initiatiefrijk, ondernemend, zelfstandig, proactief en woonachtig in de regio Zuid-Nederland. Creëer en zie je kansen in de huidige markt, heb je minimaal 2 jaar werkervaring in de b-to-b-markt en ben je communicatief een ster? Kom dan jouw waarde toevoegen als accountmanager in ons team!

Als accountmanager ben jij met name verantwoordelijk voor het werven van nieuwe relaties. Daarnaast intensiveer je de samenwerking met een aantal bestaande relaties. Jij weet als geen ander hoe je een relatie uit kan bouwen tot een preferred supplier relatie. Met jouw kennis en overtuigingskracht kun jij nieuwe klanten werven om de samenwerking met DAK aan te gaan. Samen met je team ben jij verantwoordelijk voor een optimale klanttevredenheid.

Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar kandidaten met:

  • minimaal mbo+/hbo werk- en denkniveau;
  • twee tot vijf jaar commerciële ervaring in de financiële dienstverlening in een b-to-b-omgeving;
  • Wft basis, Wft Schade particulier & zakelijk en Wft Hypothecair krediet;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.


Wij bieden
Bij DAK zijn er tal van opleidingsmogelijkheden en krijg jij alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Word jij onze nieuwe collega, dan bieden wij je bovendien het volgende:

  • een marktconform salaris;
  • goede secundaire voorwaarden;
  • gunstige pensioenregeling;
  • opleidingsmogelijkheden;
  • leuke collega’s.

 
Solliciteren op de vacature
Ben jij enthousiast geworden en beschik je over de vereiste opleidingen en werkervaring? Reageer dan snel op deze vacature via het online sollicitatieformulier.
 
Meer weten over de functie
Heb jij vragen over de functie of wil je meer weten over de werkzaamheden? Patrick Steehouwer, manager Sales, beantwoordt graag je vragen via 06 - 301 938 71. Neem een kijkje op www.dak.nl om een goede indruk te krijgen van onze organisatie.
 
Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Assurantie, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, MBO, 5-10 jaar, Dienstverlening algemeen, Bedrijfsadviseur, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Randstad, Financieel Adviseur