Assistent Accountant Startersfunctie

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Functieomschrijving

In de functie van assistent accountant ga jij je bij dit gerenommeerde accountantskantoor ontwikkelen tot mkb adviseur. Allereerst ga jij je bezighouden met de voorbereidende werkzaamheden voor de mkb-klant. Zoals het opstellen van de jaarrekeningen, rapportages en aangiften (IB, VpB, OB). Als je dit proces goed onder de knie hebt dan krijg je steeds meer contact met de klanten en kun je groeien richting een adviesfunctie in de samenstelpraktijk.


Functie-eisen

Jij komt in aanmerking als je beschikt of in de afrondende fase zit van je financiële HBO opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie. Je hebt bij voorkeur stage ervaring opgedaan bij een accountants- of administratiekantoor en wil je verder ontwikkelen in de branche. Je bent minimaal 32 uur beschikbaar en hebt een enthousiaste, collegiale instelling.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

€ 2200,00 bruto op fulltime basis, exclusief reiskosten, vakantiedagen en vakantiegeld afhankelijk van afgeronde opleiding en eventuele werkervaring als Assistent Accountant.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, HBO, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Limburg