Belastingadviseur voor startersfunctie

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Functieomschrijving

Jij bent als belastingadviseur de rechterhand van de ervaren fiscalist die samen met de vennoten verantwoordelijk is voor alle fiscale werkzaamheden op dit accountantskantoor. Je gaat je bezighouden met:

  • Het controleren van diverse aangiften die gemaakt zijn door de assistent accountants.
  • Je bent aanspreekpunt met betrekking tot fiscale vragen voor medewerkers op kantoor
  • Je stelt eenvoudige winstaangiften op en verzorgt de fiscale aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting
  • Je bereidt en werkt fiscale adviezen uit ter ondersteuning van de belastingadviseur. 

Naarmate je ervaring als Junior Belastingadviseur toeneemt krijg je de mogelijkheid om te groeien in je functie.


Functie-eisen

Jij komt in aanmerking voor de startersvacature als Belastingadviseur in de aangifte-/adviespraktijk als je minimaal een afgeronde fiscale opleiding op HBO niveau afgerond hebt en al kennis gemaakt hebt met de fiscale praktijk. Als persoon ben je no-nonsense, mensgericht, communicatief vaardig, praktisch ingesteld, daadkrachtig en je weet waarover je het hebt. Je bent bovenal een harde werker met hard voor het bedrijf en weet privé daar goed bij te combineren.

Rousch is gespecialiseerd in startersvacatures voor Belastingadviseur. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://vacatures.aangiftemedewerker.rousch.nl en/of http://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur

Tags: startende belastingadviseur, aangiftemedewerker, brabant, accountancy, accountantskantoor, ook voor HBO'ers, werkervaring is gewenst - niet noodzakelijk, fiscaal, fiscalist, fiscale economie, fiscaal recht, juridisch, vacature, snel solliciteren! Waar wacht je nog op....!

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Als startende Belastingadviseur verdien jij ca. € 2400,00 bruto per maand op fulltime basis, uiteraard afhankelijk van opleiding en werkervaring.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, < 1 jaar, Fulltime, HBO+, Belasting, Belastingadviseur