Finance Manager

- Het leiden & coachen van een veelzijdig team van 17 personen (13 fte);
- Onderdeel zijn van een Financial Shared Services Center (FSSC) van een bedrijf actief in medicijnen en gezondheidszorg;
- Ervaring in, en energie krijgen van, financial accounting;
- Werklocatie in de omgeving van Utrecht.

We zoeken per direct een team manager met passie voor mensen en financial accounting.

Functie 
In deze functie bent u als team manager accounts payable (AP) verantwoordelijk voor een volledige, correcte en up to date administratie.

De team manager motiveert, coacht en ondersteunt zijn/haar team en controleert de voortgang. U heeft een proactieve houding ten aanzien van procesoptimalisaties en het doorvoeren hiervan.

In het team vindt controle op balansen plaats, met als doel het tijdig kunnen verschaffen van betrouwbare managementinformatie.
Het team bestaat uit 13 fte met een mooie mix van inhoudelijke ervaring & kennis en jonge(re) talenten. Aan u de taak om het team in goede banen te leiden en de persoonlijke begeleiding te geven die nodig is.
U werkt veel samen met de verantwoordelijken van de drie andere accounting teams, AR, GL – wholesale en GL – retail. Daarnaast is uw leidinggevende een ervaren en mensgerichte FSSC manager die u verder helpt in uw ontwikkeling als finance manager.

Onze opdrachtgever zoekt iemand die al enkele stappen heeft gezet in zijn/haar loopbaan op het gebied van leidinggeven in finance en daar echt goed in is (geworden). Uw passie ligt in het coachen van de mensen en het team.

We zoeken een financial met relevante werkervaring en opleiding om financial accounting te snappen en de impact van de processen binnen afdeling AP op accounting te begrijpen.

Functie eisen 
• Mensgericht, goed kunnen luisteren en ‘hard met een hart’ leidinggeven aan een team
• Kennis van relevante accounting- en bedrijfsprocessen
• Ervaring met complexe ICT en finance projecten
• Minimaal 5 – 10 jaar werkervaring als leidinggevende in finance
• Afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau in finance

Aanbod 
• Uitdagende en veelzijdige werkomgeving in een FSSC van een internationaal bedrijf
• Doorgroeimogelijkheden als leidinggevende
• Werklocatie: omgeving Utrecht
• Brutojaarsalaris 65-70k, afhankelijk van achtergrond en ervaring
• Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden, 4 dagen werken mogelijk

Omgeving 
Het bedrijf bestaat uit verschillende units, allemaal actief in de gezondheidszorg. Dit gebeurt door onder andere een farmaceutische groothandel en een keten van apotheken. Er werken wereldwijd ca 5,500 werknemers. Het doel is om met slimme initiatieven persoonlijke en toegankelijke zorg mogelijk te maken.

De functie is op het Financial Shared Service Center van het bedrijf. Op dit FSSC werken circa 70 mensen, verdeeld over vier verschillende teams; AP, AR, GL – wholesale en GL – retail. Aangevuld met enkele ervaren Financial Controllers. Het MT bestaat uit de verantwoordelijken voor de 4 teams, de Financial Controllers en de manager.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 5-10 jaar, Corporate Finance, Utrecht, Gezondheidszorg/Welzijn, Financieel Manager