Financial Entrepreneur

De administratie is voor MKB-bedrijven eerder een last dan een lust.

Ben jij de financial entrepreneur die de administratie voor een MKB-bedrijf automatiseert?
Ontzorg jij de ondernemer zodat hij geen omkijken meer heeft voor zijn administratie?
En hij/zij echt goed geadviseerd kan worden om het bedrijf in control te hebben en te houden?

Wij zijn op zoek naar een financial entrepreneur in Oost-Nederland.

Functie

- Je bouwt jouw eigen bedrijf met bestaand- en nieuw netwerk.
- Je bent zelf verantwoordelijk voor de omzet.

Daarbij krijg je alle hulp op het gebied van marketing, sales en IT. De huisstijl is strak ingericht en het productportfolio is duidelijk. De dienstverlening is namelijk bij elke partner hetzelfde.

Maar jij gaat zelf bij de klanten langs om te helpen met het optimaliseren van hun administratie. Door dit goed toe te passen ben je de andere helft van de tijd bezig met advies en ben je vaak de sparringpartner van de klant.

De functie van financial entrepreneur vraagt een ondernemende insteek en de ambitie om jouw eigen ‘winkel’ te openen, in te richten en vol te krijgen met (potentiële) klanten.

Heb je ervaring als accountant, belastingadviseur, business controller of administrateur? Dan is deze uitdaging extra van toepassing!

Kenmerken Financial entrepreneur

  • Ondernemende geest, klantgerichte houding en oog voor detail.
  • Je vindt het fijn om mensen te helpen en orde, structuur en inzicht in finance aan te brengen.
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in finance.
  • Een afgeronde bedrijfseconomische- of accountancy opleiding is een pre.

Aanbod

  • Functie van financial entrepreneur met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid; jij maakt zelf het definitieve ondernemingsplan.
  • Er ligt een contract van 5 jaar voor je klaar. Mocht dit eerder eindigen, dan is er de mogelijkheid om jouw opgebouwde klantenportefeuille te verkopen aan collega’s binnen het netwerk.
  • Standplaats: Oost-Nederland (bij voorkeur de Achterhoek). Je kunt werken vanuit huis, maar de meeste collega partners huren kantoorruimte.

 

Organisatie

De opdrachtgever implementeert simpel en snel een online administratie en geeft advies. Het bedrijf is in verschillende sectoren actief en haar klanten zijn allemaal MKB-bedrijven. Het bedrijf zit verspreidt over het land met circa 65 kantoren. Ook is het de snelst groeiende partij in administratie & accountancy.

Kernwoorden van het bedrijf zijn open communicatie, samenwerking en focus op kennis. In het interne netwerk is veel inhoudelijke kennis aanwezig, wat actief wordt gedeeld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Accountant, HBO, In overleg, 5-10 jaar, Business Controller, Financiele Administratie, Gelderland, Zakelijke dienstverlening