Business Controller

NKL Contactlenzen groeit! Onze ambities vragen om versterking van onze Finance Afdeling. Heb jij zin in een nieuwe uitdaging en kan jij ons hierin ondersteunen? Kom dan onze Finance Afdeling versterken. Wij zijn op zoek naar een:

Business Controller

voor 40 uur per week

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige functie ben je de kritische collega op het gebied van financiën en controlling. Met je analytische blik ben je scherp op trends en ontwikkelingen en vertaalt deze naar concrete doelstellingen voor de toekomst. Daarnaast ben je 1 tot 2 dagen werkzaam voor de Europese holding waarbij je verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van financiële analyses en advisering naar de CFO van de holding.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren o.a.

 • Verzorgen van diverse rapportages en forecast van business- en investeringsprojecten (planning & control)
 • Verder opzetten en verbeteren van de financiële rapportages en processen om de effectiviteit en de efficiëntie van de bedrijfsvoering te verbeteren
 • Het financieel toetsen van nieuw ontwikkelde producten of concepten
 • Fungeren als aanspreekpunt voor managementteam en externe partijen


Wie zoeken wij?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste Controller die in staat is om cijfers, business en productie met elkaar te verbinden. Je bent in staat om heldere analyses over te brengen en mensen stap voor stap met je mee te nemen.

Daarnaast:

 • heb je een afgeronde HBO- of universitaire opleiding in de richting bedrijfseconomie
 • heb je minimaal 5 jaar werkervaring in een controller functie (ervaring in een internationaal opererende organisatie is een pré)
 • heb je kennis van CRM systemen en MS Office (kennis van Navision is een pré)
 • ben je pro-actief, gedreven een streef je altijd naar het beste resultaat
 • ben je in staat medewerkers te coachen en verandering te initiëren
 • ben je analytisch sterk en heb je een professionele instelling
 • beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed


Wat bieden wij?

Allereerst een prettige werkomgeving want werken bij NKL betekent werken in een informele organisatie met enthousiaste, betrokken en goed gekwalificeerde collega’s die plezier hebben in hun werk. Er is veel vrijheid in je werk met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Natuurlijk biedt NKL je een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.


Word jij onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in het gevraagde profiel? Stuur dan voor 21 oktober 2018 een korte maar bondige motivatie voorzien van een CV naar vacature@nkl.nl ter attentie van Monique Beukers. Wij zijn benieuwd naar jou en vooral waarom jij voor ons de juiste Business Controller bent!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, 5-10 jaar, Drenthe, € 5.000 - € 7.000, Controlling, Business Controller, Groothandel/Detailhandel