Medewerker Planning en Control

Word jij onze nieuwe collega?

Als medewerker Planning en Control richt je je op de organisatie-, proces- en projectcontrol. Je werkt in een team van 6 enthousiaste collega’s dat zich bezig houdt met effectieve en efficiënte uitvoering van de bedrijfsvoering, governance & compliance, financiering & treasury, risicomanagement en projectcontrol. Dit team werkt nauw samen met de Controller.

Bij Thuisvester hebben de 120 collega’s met elkaar gemeen dat ze graag iets doen voor de maatschappij. Ze werken samen aan een gemeenschappelijk doel; een betaalbaar thuis bieden aan mensen met een klein inkomen.

Thuisvester heeft een vacature voor een:

Medewerker Planning en Control 36 uur

Je werk als medewerker planning en control
Als medewerker Planning en Control heb je te maken met alle aspecten van het controllingwerk. Je maakt bedrijfseconomische en financiële analyses op de gebieden wonen (onze huurders), vastgoed (onze woningen) en/of middelen (onze euro’s, onze I&A-oplossingen) afhankelijk van je interesse en ervaring. We werken met het 3 Lines of Defense model, waarbij de 2e en 3e lijn door de afdeling worden uitgevoerd. Je vervult de rol van businesscontroller voor de 1e lijn op een van de genoemde gebieden en zorgt voor enkele organisatiebrede control-thema’s, zoals risicomanagement of interne verslaggeving

We vragen
Je hebt een relevante HBO opleiding afgerond, aangevuld met brede kennis van het vakgebied controlling. Daarover heb je een uitgesproken mening. Je hebt bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie en werkervaring bij een woningcorporatie zou fijn zijn. Je bent kritisch, enthousiast en resultaatgericht. Je beweegt je gemakkelijk in de organisatie en krijgt dingen voor elkaar. Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en neemt verantwoordelijkheid.

We bieden
Een dynamische functie in een enthousiast team dat je volop uitdaagt je bijdrage te leveren. Binnen onze organisatie kun je plaats- en tijdsonafhankelijk werken en is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt jaarlijks een persoonlijk opleidingsbudget dat je kunt gebruiken voor je loopbaanontwikkeling. Daarnaast organiseren we een aantal keer per jaar een Thuisvester Academy waar collega’s hun kennis delen. Deze functie is gewaardeerd op schaal I van de CAO Woondiensten op basis van 36 uur per week. De CAO kent een uitstekende pensioenregeling. 

Enthousiast?
Passen onze kernwaarden lef, samen en duurzaam bij jou en heb je de juiste drive en mentaliteit om binnen Thuisvester het verschil te maken, reageer dan voor 1 november a.s. via onze sollicitatiepagina.

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen naar Jacqo van Gastel (Controller) of Lilly van Zundert (HRM) via 0162-491100
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, Audit, HBO, Auditor, Controlling, Controller, Zakelijke dienstverlening