Assetmanager

Word jij onze nieuwe collega?Als assetmanager vorm je de schakel tussen het strategisch voorraadbeleid en uitvoering daarvan binnen de organisatie. Je komt te werken op de afdeling Strategisch Voorraadbeleid (SVB) bij een van de meest duurzame woningcorporaties van Nederland. SVB vormt het sturingsinstrument om invulling te geven aan de ontwikkeling en het beheer van de vastgoedportefeuille, zowel vanuit het perspectief van de klant/markt, als van vastgoed en financiën.

Bij Thuisvester hebben de 120 collega’s met elkaar gemeen dat ze graag iets doen voor de maatschappij. Ze werken samen aan een gemeenschappelijk doel; een betaalbaar thuis bieden aan mensen met een klein inkomen. 
 

Thuisvester heeft een vacature voor een:

Assetmanager

36 uur

Je werk als Assetmanager
Als assetmanager adviseer je vanuit data-analyse (demografische factoren, doelstellingen stakeholders, realisatie van doelstellingen/KPI’s e.d.) over de aanpassing/bijstelling van het strategisch voorraadbeleid. Je bewaakt daarbij de SVB-kalender en de daarbij behorende doelstellingen. 

We vragen
Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau. Je hebt kennis van financiële en maatschappelijke rendementssturing, waardeontwikkeling van vastgoed, financiële en fiscale aspecten van vastgoed, wet- en regelgeving. Daarnaast heb je inzicht in de ontwikkelingen in de sector en relevante stakeholders. Je bent analytisch en accuraat. Je werkt zelfstandig en beschikt over een probleemoplossend vermogen. Je bent alert op wat goed gaat en je geeft je eigen inbreng over hoe het anders kan. 

Thuisvester biedt
Een zeer afwisselende functie in een enthousiast team waarbij je plaats- en tijdsonafhankelijk mag werken. Binnen onze organisatie is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt jaarlijks een persoonlijk opleidingsbudget dat je kunt gebruiken voor je loopbaanontwikkeling. Daarnaast organiseren we een aantal keer per jaar een Thuisvester Academy waar collega’s hun kennis delen. Deze functie is gewaardeerd op schaal K van de CAO Woondiensten op basis van 36 uur per week. Deze CAO heeft een uitstekende pensioenregeling. 

Enthousiast?
Passen onze kernwaarden lef, samen en duurzaam bij jou en heb je de juiste drive en mentaliteit om binnen Thuisvester het verschil te maken reageer dan voor 1 november a.s. via onze sollicitatiepagina

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen naar Pierre Hobbelen (directeur/bestuurder) of Lilly van Zundert (HRM) via 0162-491100
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, Bouw/Installatie/Infrastructuur, Dienstverlening algemeen, Controlling, Financiele Administratie, Noord-Brabant, Financieel Manager