Senior medewerker financiën

Als senior medewerker financiën ben je voornamelijk verantwoordelijk voor de begroting en de verslaglegging van Stichting Thuisvester. Je maakt onderdeel uit van het team financiële administratie. Dit team is verantwoordelijk voor de huuradministratie, salarisadministratie, crediteurenadministratie en het opstellen van jaarrekeningen, begrotingen en verantwoordingen.

Bij Thuisvester hebben de 120 collega’s met elkaar gemeen dat ze graag iets doen voor de maatschappij. Ze werken samen aan een gemeenschappelijk doel; een betaalbaar thuis bieden aan mensen met een klein inkomen.

 

 

Thuisvester heeft een vacature voor een:

 

 

 

Senior medewerker financiën

 

 

36 uur

 


Je werk als senior medewerker financiën
Als senior medewerker financiën ben je analytisch sterk, je bent in staat om meerjarenbegrotingen op te stellen en je kunt werkzaamheden ten behoeve van de berekening van de marktwaarde opstellen en analyseren. Daarnaast kan je zelfstandig projecten met een financieel draagvlak oppakken.

We vragen
Je hebt een HBO+ werk en denkniveau, aangevuld met brede kennis van met name WALS/FMP. Je bent accuraat en analytisch. Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en neemt verantwoordelijkheid. Je bent alert op wat goed gaat en je geeft je eigen inbreng over hoe het anders kan en durft vanuit een positieve insteek de confrontatie aan te gaan.

Thuisvester biedt
Een interessante functie in een gedreven team. Binnen onze organisatie kan je plaats- en tijdsonafhankelijk werken en is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt jaarlijks een persoonlijk opleidingsbudget dat je kunt gebruiken voor je loopbaanontwikkeling. Daarnaast organiseren we een aantal keer per jaar een Thuisvester Academy waar collega’s hun kennis delen. Deze functie is gewaardeerd op schaal I van de CAO Woondiensten op basis van 36 uur per week. De CAO kent een uitstekende pensioenregeling.

Enthousiast?
Passen onze kernwaarden lef, samen en duurzaam bij jou en heb je de juiste drive en mentaliteit om binnen Thuisvester het verschil te maken, reageer dan voor 1 november a.s. via onze sollicitatiepagina.

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen naar Astrid Nous (teamleider financiën) of Lilly van Zundert (HRM) via 0162-491100.

 

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: WO, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 5-10 jaar, Financiele Administratie, Noord-Brabant, Financieel Medewerker, Zakelijke dienstverlening