Assistent accountant

Functieomschrijving

Voor een uiteenlopende klantenportefeuille ga je aan de slag. Als assistent accountant ben je met name bezig met de jaarrekeningen en de aangiften. Dat betekent ook dat je klantcontact hebt over bijvoorbeeld het aanleveren van stukken of vragen die je hebt met betrekking tot bepaalde posten. Heb je ambities om klantadviseur te worden? Dat is zeker mogelijk, naar gelang jouw kennis, ervaring en competenties!


Functie-eisen

Wat vragen we van jou?

  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • HBO diploma Accountancy of Bedrijfseconomie
  • beschikbaarheid van 32 of 40 uur per week

Wanneer jij enthousiast bent geworden van deze vacature en je past binnen het profiel, dan zou jij zomaar een match kunnen zijn! Meer weten? Neem contact met mij op.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountants.   
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Tags: assistent accountant, samenstelpraktijk, samenstellen, accountantskantoor, Beuningen, Gelderland, HBO, minimaal 5 jaar ervaring, vanaf 32 uur per week.


Arbeidsvoorwaarden

€ 3000 - € 3500


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Gelderland