Relatiebeheerder

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Functieomschrijving

Passie, kwaliteit en oprechte interesse zijn de kernwoorden van dit accountantskantoor. Voor de vestiging in Tiel zijn we op zoek naar een Relatiebeheerder, die met klanten gaat sparren over de stand van zaken. Dit is op valkken zoals bedrijfseconomisch, fiscaal en financieel vlak, waarbij de ondernemer als persoon niet uit het oog verloren wordt. Wil jij de kansen benutten en bedreigingen beperken voor een eigen MKB-klantenportefeuille?


Functie-eisen
  • Je hebt ten minste vijf jaar ervaring binnen de accountancy;
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding (ACC/BE) en bent fiscaal sterk onderlegd;
  • Je bent betrouwbaar, sociaal, enthousiast en klantgericht.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Relatiebeheerders.   
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacatures-clientadviseur-relatiebeheerder.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Tags: relatiebeheerder, vacature, Tiel, Gelderland, samenstelpraktijk, fiscaal sterk onderlegd, klantenportefeuille, klantenadvies, HBO, vanaf 32 uur per week.


Arbeidsvoorwaarden

€ 3700 bruto per maand


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 5-10 jaar, Assistent Accountant, > 10 jaar, Financiele Administratie