Projectadministrateur

Wij zoeken een:
Projectadministrateur
voor het team Bedrijfsvoering voor 36 uur per week.

Speel jij vanuit je financiële deskundigheid graag een belangrijke rol in onze vastgoedinvesteringen? Lever jij graag een stevige bijdrage aan onze complexe projectadministratie? Solliciteer dan op deze leuke vacature!

Wie zijn wij?
Talis is een grote woningcorporatie in Gelderland. We verhuren bijna 10.000 woningen in Nijmegen en ruim 4.000 in Wijchen. Daarnaast zijn we actief op het gebied van projectontwikkeling en de verkoop van woningen. Maar we doen meer. We werken aan de kwaliteit van de woonomgeving, de leefbaarheid in de wijk en op straat. De wensen van onze huurders vinden we belangrijk. Dit zien we terug in maatwerk bij wonen en zorg. We geloven in samenwerking. Daarom zijn we veel in gesprek met klanten en andere partijen, zoals maatschappelijke organisaties.

De dynamiek binnen en aandacht voor de corporatiesector is groot. Meer dan ooit heeft Talis oog voor de externe legitimatie. De beheersing van de kwaliteit van de bedrijfsvoering en zicht hebben op de risico’s (en het daarop acteren) bij het realiseren van onze doelstellingen spelen daarbij een belangrijke rol.

Team Bedrijfsvoering
In het team bedrijfsvoering zijn ICT, control en financiële administratie samengevoegd tot één team (ongeveer 25 fte). Hierdoor zijn de drie belangrijke rollen in de informatiehuishouding van Talis in één team bij elkaar gebracht. Het team levert vanuit die positie een bijdrage aan de visie, missie en doelstellingen van Talis door te zorgen voor een adequate interne en externe informatievoorziening en verantwoording, bedrijfseconomische analyses en advies.

Wat ga je bij ons doen?
Op dit moment zijn er binnen Talis twee projectadministrateurs werkzaam die zorgdragen voor de Vastgoedprojectadministratie. Eén van deze projectadministrateurs werkt op interim-basis; door middel van deze vacature willen we deze positie vast invullen.

Je krijgt bij ons een veelzijdige en uitdagende functie als projectadministrateur. Je bent verantwoordelijk voor het goed inrichten en voeren van de projectadministratie van een groot aantal omvangrijke Vastgoedprojecten. Je ondersteunt op die wijze de projectverantwoordelijken. Je zorgt ook voor het aanleveren van cijfermatige overzichten en bijbehorende conclusies en analyses ten behoeve van onder andere de P&C-producten en de liquiditeitsbegroting. Je vergelijkt daarvoor onder andere de financiële realisaties met budgetten en brengt de verschillen in beeld. Je verzamelt proactief de benodigde informatie, gegevens, plannen en intenties die van belang zijn voor de huidige en toekomstige projecten. Ook monitor je aangevraagde subsidies en wikkel je die administratief af.

Wie ben jij?
Je hebt een gedegen kennis van (vastgoed)projectadministraties en hebt daar ook in de praktijkervaring mee. Je beschikt over een opleiding op (minimaal) hbo-niveau in financiële richting. Je hebt het abstractievermogen om de opzet en inrichting van dergelijke administraties te doorgronden. Je combineert dat met de vaardigheid en ervaring om ook in de praktijk daadwerkelijk te zorgen voor het goed voeren van de betreffende administraties. Je legt soepel de link vanuit de administraties met onder andere de P&C-producten en de liquiditeitsbegroting. Je weet tijdig en adequaat het gevraagde cijfermateriaal en de bijbehorende conclusies en analyses op te leveren.

Op basis van de stand van de administratie en jouw analyse en conclusies ben je ook goed in staat om het gesprek aan te gaan met projectverantwoordelijken en het management. Je treedt daarbij verbindend op, maar blijft wel scherp op de inhoud. Je weet de projectverantwoordelijken te bewegen de voor jou benodigde informatie op te leveren. Je communicatieve en contactuele vaardigheden zijn sterk ontwikkeld en je bent flexibel en stressbestendig. Je bent initiatiefrijk en accuraat, kunt je eigen werk goed plannen en organiseren en je werkt nauwkeurig en zorgvuldig.
Kennis van en ervaring met ons financiële ERP-systeem SAP (specifiek de FI-module en de PS-module) is een pré.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een arbeidscontract voor 36 uur per week voor de duur van één jaar. Bij goed functioneren is de intentie deze overeenkomst om te zetten een contract voor onbepaalde tijd. Je kunt rekenen op een prima salaris (salarisschaal H cao Woondiensten – maximaal € 3.685,- bruto per maand) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een loopbaan vol leren wordt gestimuleerd en gefaciliteerd. We werken tijds- en plaatsbewust, dit waarborgt een goede balans tussen werk en privé.

Sollicitatieprocedure
Wil je meer inhoudelijke informatie, neem dan contact op met Harriëtte Cuppen (procescontroller Vastgoed), bereikbaar via 024 3523 464.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae uiterlijk op zondag 4 november 2018 naar Christine Salters, P&O, Postbus 628, 6500 AP Nijmegen. Je kunt ook mailen naar vacature@talis.nl. De eerste gespreksronde staat gepland op donderdag 15 november aanstaande.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, Financiele Administratie, Gelderland, Onroerend Goed