Manager Financiën

Diagnostiek voor U is met haar uitgebreide diagnostische dienstverlening een begrip in Zuidoost Brabant. Al 30 jaar zijn wij actief binnen de eerstelijns en tweedelijns gezondheidszorg en verzorgen wij medisch diagnostisch onderzoek (functieonderzoek, beeldvorming en laboratoriumonderzoek).
 

Wij zijn op zoek naar een

Manager Financiën

36 uur per week


In een mogelijk fusietraject vult de manager een mede sturende en bepalende rol op zijn vakgebied. 

Afdeling
Ontvangt hiërarchisch leiding van de Raad van Bestuur. Geeft leiding aan de afdelingen financiën en salarisadministratie, planning & control, datamanagement en inkoop. 

Taken

  • Het ontwikkelen van de strategie en dienstverlening op het gebied van financiën. Het omzetten van visie en beleid in strategie en uitvoering van de ondersteunende diensten op het gebied van financiële accounting, business planning & control, financiën en salarisadministratie, datamanagement en inkoop.
  • Houdt marktontwikkelingen op het gebied van financiën in het algemeen bij en in het bijzonder op het werkgebied van Diagnostiek voor U en weet deze om te zetten in haalbare doelstellingen;
  • Investeert actief in de kwaliteit van de samenwerkingsrelatie met in-en externe partners/stakeholders, zoals financieringspartners als de NZa en zorgverzekeraars, om tot goed resultaat te komen en de positie van de organisatie te versterken.
  • Is sparringpartner voor de Raad van Bestuur, Raad van Toezicht, accountant en andere relevante stakeholders;
  • Is lid van het management team.


Functie-eisen

  • Academisch werk- en denkniveau; bij voorkeur een academische opleiding op gebied van Finance en Controlling;
  • Brede en grondige kennis op het gebied van financiering en controlling is vereist in het kader van beleidsontwikkeling met invloed op de ontwikkeling van het strategisch beleid. Daartoe zijn analyses, interpretaties en het leggen van verbanden in en tussen complexe, zeer gevarieerde probleemgebieden aan de orde;
  • U bent zelfstandig, ondernemend, proactief en u anticipeert op ontwikkelingen, innoveren, het continu bezig zijn met de optimalisatie van processen en structuren, draagvlak creëren, overtuigen en daadkrachtig zaken realiseren die essentieel zijn voor een succesvolle invulling van deze functie.
  • Sociale vaardigheden zoals tact, luistervaardigheid, overtuigingskracht, conflicthantering en onderhandelingsvaardigheden zijn vereist bij het leidinggeven, in intensieve en complexe in- en externe contacten, bij het aangaan van samenwerkingsverbanden, transitie-trajecten, het uniformeren van systemen, het overbruggen van grote belangentegenstellingen en het beheersen van conflictsituaties.
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag is vereist en dient te worden aangevraagd en/of overlegd;


Salarisindicatie 
Inschaling vindt plaats conform FWG 3.0 van de CAO-Ziekenhuizen. 

Informatie & Interesse
Voor vragen en informatie m.b.t. deze vacature kunt u contact opnemen met Martin Pluijm, Bestuursadviseur, 040-2141136. Een uitgebreider functieprofiel is opvraagbaar via werk@diagnostiekvooru.nl

Solliciteren op de vacature Manager Financiën. 
Schrijf een sollicitatiebrief (o.v.v. functie) met curriculum vitae vóór 16 oktober 2018 naar Diagnostiek voor U, afdeling HRM, Postbus 6274, 5600 HG Eindhoven. Of via mail: 
werk@diagnostiekvooru.nl

U ontvangt geen schriftelijke bevestiging van uw sollicitatie. Indien u per mail solliciteert ontvangt u wel een automatische ontvangstbevestiging. 28 dagen na de sluitingsdatum ontvangen alle sollicitanten schriftelijk bericht omtrent de voortgang van de sollicitatieprocedure. In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) worden 4 weken na afwijzing de sollicitatiegegevens verwijderd tenzij anders met de sollicitant is overeengekomen. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

Trefwoorden: Financieel, Financieel Manager, Finance Management, Control, Finance & Control


 


Vergelijkbare zoekopdrachten: WO, Fulltime, Accountant, Bepaalde tijd, 5-10 jaar, Controlling, Gezondheidszorg/Welzijn, Noord-Brabant, Financieel Manager