Klantbeheerder

Vacature klantbeheerder in Heerhugowaard

Alfa is een decentrale, mensgerichte en financieel gezonde klantbeheerders- en adviesorganisatie. Alfa kent geen partnerstructuur, maar biedt jou daarentegen de mogelijkheid zelf eigenaar van onze organisatie te worden. Zo ben je niet alleen voor de organisatie, maar ook voor jezelf aan de slag. 

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een enthousiaste professional die graag bij de klant aan tafel zit en de ambitie heeft eindverantwoordelijk te zijn voor een eigen klantenportefeuille. 

Ondernemend betrokken

Wij bieden je een functie waarbij je zelf het eerste aanspreekpunt bent voor onze klanten in de MKB-sector. Transportbedrijven, groothandels, zakelijke dienstverleners en vastgoedondernemers: allemaal kunnen ze op jouw betrokkenheid en deskundigheid vertrouwen. Je krijgt de autonomie om zelf beslissingen te nemen en, tot op zekere hoogte, je tijd en werklocatie flexibel in te delen. Je maakt kwartaalcijfers op locatie bij onze grotere klanten en je begeleidt ze bij de optimale inrichting van hun administratie. Daarnaast onderhoud je intensief klantcontact en je bepaalt de klantbehoeften.
Verdere taken die je te wachten staan als klantbeheerder:

- Het samenstellen van complexe jaarstukken in samenwerking met een team en de aansturing hiervan;
- Bespreken van jaarstukken;
- Ondersteuning van senior klantbeheerder en het begeleiden van jonge collega’s.

Profielschets

• Je bent in het bezit van de AA-titel of je bevindt in de afrondende fase van deze studie;
• Je hebt affiniteit met ICT en ziet de noodzaak van verdere digitalisering;
• Je bezit ondernemerschap, bent communicatief vaardig en neemt initiatief;
• Je hebt visie op de (ontwikkeling van de) accountancybranche.

Waarom Alfa?

Je mag rekenen op een aantrekkelijk salaris, een goede pensioenregeling, een prima reiskostenvergoeding of mogelijkheden voor autolease, een winstdelingsregeling, 31 vrije dagen, een studiekostenregeling, een Iphone en laptop van de zaak en een vast contract. 

Maar belangrijker nog: we garanderen een groeiende, mensgerichte organisatie met goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Afhankelijk van je ambities, krijg je de gelegenheid om deel te nemen aan een Mastertraject, wat je helpt om je verder te ontwikkelen richting commercie of management.

Solliciteren op deze vacature kan tot uiterlijk 31 oktober 2018.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Accountant, Accountant AA, 1-3 jaar, 3-5 jaar, Corporate Finance, Randstad, Noord-Holland