Fiscaal adviseur

Vacature senior fiscaal adviseur in Aalsmeer

Met heel veel plezier op een duurzame manier waarde toevoegen voor onze klanten, je collega’s en de samenleving. Is dat wij jij zoekt? Dan zoeken wij jou!

Alfa is een decentrale, mensgerichte accountants- en adviesorganisatie. Voor jou als fiscaal adviseur betekent dit dat je komt te werken bij een organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en waar je mee bouwt aan de ontwikkeling van het kantoor. Alfa kent geen partnerstructuur, maar biedt jou daarentegen de mogelijkheid om te participeren in onze organisatie. Hoe mooi is het dat je op verjaardagen kunt zeggen dat je eigenaar bent van Alfa?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste fiscalist voor onze MKB-klanten die ons fiscaal-juridische team in Aalsmeer wil komen versterken. Je komt terecht op een vestiging waar gezelligheid en hard werken onlosmakelijk verbonden zijn. Samen met vestiging Bleiswijk vormen we een cluster.

Wat verwachten we van je?

Wij verwachten van jou een zelfstandige en proactieve instelling. Jij wacht niet op een opdracht, maar laat proactief zien waarom je collega’s er goed aan doen om jou in te schakelen. Je bent klantgericht waardoor je de behoefte van de klant begrijpt. Daarnaast ben je in staat om flexibel in te spelen op die behoefte en te komen tot zichtbare output. Je hebt een hart voor lokaal ondernemerschap en komt het best tot je recht in persoonlijk contact met klanten.

Probleemoplossend vermogen en de creativiteit om telkens tot nieuwe inzichten te komen zijn voor ons van groot belang. Je kent alle ins en outs rondom BV-structuren en de VPB, waardoor je iedere keer weer de klant optimaal weet te bedienen. Dat je inhoudelijk een fiscaal expert bent is een vanzelfsprekendheid. Toch even sparren? Het team van fiscalisten en het landelijke team van juristen staan voor je klaar.

Hoe ziet jouw profiel eruit?

• Je hebt meer dan vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
• Je hebt een afgeronde WO-opleiding fiscaal recht of fiscale economie; 
• Je bezit ondernemerschap en bent in staat om resultaatgericht te werken;
• Je bent communicatief vaardig en legt graag nieuwe contacten;
• Je bent collegiaal en beschikt over een gezonde dosis humor.

Ligt je toekomst bij Alfa?

Wij garanderen een groeiende, mensgerichte organisatie die opleiding en ontwikkeling stimuleert. Onder andere door onze Alfa Academie bieden we jou de mogelijkheid om binnen een professionele sfeer door te groeien en jezelf continu te ontwikkelen. Daarnaast neem je plaats in een landelijke, fiscale kennisgroep van Alfa en volg je interne opleidingen. Je mag rekenen op deskundige, betrokken collega’s en een prettige werksfeer. 

Solliciteren op deze vacature van senior fiscaal adviseur in Aalsmeer kan tot uiterlijk 31 oktober 2018.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Advies/Consultancy, 5-10 jaar, > 10 jaar, Bedrijfsadviseur, Corporate Finance, Randstad, Financieel Adviseur, Noord-Holland