Salarisadministrateur

Vacature salarisadministrateur in Naaldwijk

Ben jij een besluitvaardig en daadkrachtig persoon en zoek jij graag de samenwerking met collega’s? Dan is je nieuwe baan misschien wel dichterbij dan je denkt. 

Alfa is een decentrale, mensgerichte accountants- en adviesorganisatie. Voor jou als salarisadviseur betekent dit dat je komt te werken bij een organisatie met een persoonlijke, betrokken werksfeer. De decentrale organisatie zorgt er voor dat je veel verantwoordelijkheid krijgt. Het is aan jou om te laten zien dat je deze verantwoordelijkheid kan en wil dragen. Voor deze vacature zoeken wij een salarisadministrateur die het leuk vind om zowel collega’s als klanten te ondersteunen bij het adviseren van salaris specifieke vraagstukken.

Administratie en advies

Jouw takenpakket bestaat uit het maken van salarisberekeningen voor klanten, het opstellen van loon- en pensioenaangiften, het beheren van personele verzekeringen, het verwerken van personeelsmutaties en werkzaamheden met betrekking tot ziekteverzuim bij klanten. Tevens ben je gesprekspartner voor klanten en adviseer je hen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, sociale zekerheid en loontechnische of arbeidsrechtelijke zaken. Je bent een enthousiast persoon die initiatieven toont, nauwkeurig werkt en beschikt over goede communicatieve- en adviesvaardigheden.

Onze landelijke salaris- en personeelsafdeling telt in totaal 71 collega’s. Je komt te werken in het groeiende salaris- en personeelsteam van Naaldwijk. Dit team bestaat uit zeven salarisadministrateurs, twee personeelsadviseurs, een salarisadviseur en een teamleider.

Wat verwachten we van je?

• Je hebt HBO werk- en denkniveau;
• Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol (bij voorkeur voor diverse klanten);
• Je bent in het bezit van je PDL-diploma;
• Je bent kritisch, proactief en werkt accuraat;
• Je bent vaardig met ICT software.

Waarom Alfa?

Alfa biedt jou vanzelfsprekend een marktconform salaris en een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Bovendien garanderen wij een groeiende, mensgerichte organisatie die opleiding en ontwikkeling stimuleert. Daarnaast krijg je via onze geaccrediteerde Alfa Academie de mogelijkheid om relevante opleidingen en cursussen te volgen en mag je rekenen op goede begeleiding.

We nodigen je van harte uit om uiterlijk 31 oktober 2018 te reageren middels onderstaande sollicitatiebutton.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, 5-10 jaar, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Salaris Administratie