Assistent accountant agrarisch

Vacature assistent accountant agrarisch in Gorinchem

Wil jij als assistent accountant agrarisch écht iets betekenen voor ondernemers in de agrarische sector en woon je in de buurt van Gorinchem? Dan is Alfa jouw volgende bestemming!

Alfa is een decentrale, mensgerichte accountants- en adviesorganisatie. Voor jou als assistent accountant agrarisch betekent dit dat je komt te werken bij een organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. Alfa kent geen partnerstructuur, maar biedt jou daarentegen de mogelijkheid zelf eigenaar van onze organisatie te worden. Zo ben je niet alleen voor de organisatie, maar ook voor jezelf aan de slag. Hoe mooi is dat?

Wat jij gaat doen?

In de agrarische sector kun je als assistent accountant het verschil maken. Zo stel je zelf de jaarrekening, balans en winst- en verliesrekening op en je bent goed in het signaleren van klantspecifieke aandachtspunten. Bij onvolledigheden in de financiële administratie van de klant, ben jij degene die contact zoekt met de ondernemer en hem de juiste vragen stelt. 

Onze vestiging in Gorinchem telt in totaal 48 collega’s. Daarnaast kom je te werken in één van onze twee agro-teams. Binnen je team ontvang je goede begeleiding en is er ruimte voor vaktechnisch overleg. Uiteindelijk hebben we als team één gemeenschappelijk doel: het verrassen en optimaal bedienen van onze klanten.

Wat verwachten we van je?

• Minimaal MBO diploma richting accountancy, bedrijfseconomie of agrarische bedrijfskunde;
• Studerend voor de AA-titel is een duidelijke pre;
• Je hebt affiniteit met de agrarische sector (melkveehouderij).
• Je bent kritisch, neemt graag zelf initiatieven en werkt accuraat.
• Je beschikt over commercieel inzicht en gaat klantgericht te werk.

Waarom Alfa?

Je mag rekenen op een aantrekkelijk salaris, een goede pensioenregeling, ANW-hiaat en WIA verzekeringen, een prima reiskostenvergoeding, een winstdelingsregeling, 31 vrije dagen, de mogelijkheid om part-time te werken en een studiekostenregeling. Daarnaast is er de unieke mogelijkheid om zelf eigenaar van onze organisatie te worden. Door te investeren in certificaten van aandelen deel je mee in de resultaten van onze organisatie.

Maar belangrijker nog: we garanderen een groeiende, mensgerichte organisatie met goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Afhankelijk van je ambities en prestaties, krijg je de gelegenheid om deel te nemen aan een Post-HBO geaccrediteerd talentenprogramma, wat je helpt om je verder te ontwikkelen als professional.

Solliciteren op de functie van assistent accountant agrarisch kan tot uiterlijk 31 oktober 2018.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, Agrarische bedrijven, MBO, 5-10 jaar, Assistent Accountant, Corporate Finance, Zuid-Holland, Randstad