Accountant

Vacature Accountant in Sneek, Leeuwarden of Buitenpost

Alfa is een decentrale, mensgerichte en duurzame accountants- en adviesorganisatie. Alfa kent geen partnerstructuur, maar biedt jou daarentegen de mogelijkheid zelf eigenaar van onze organisatie te worden. Zo ben je niet alleen voor de organisatie, maar ook voor jezelf aan de slag. 

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een enthousiaste professional die graag bij de klant aan tafel zit en de ambitie heeft eindverantwoordelijk te zijn voor een eigen klantenportefeuille. 

Jouw dagelijkse werkzaamheden

Als Accountant in Sneek, Leeuwarden of Buitenpost werk je samen met een team van collega’s om ondernemers inzicht te geven in financiële cijfers. Deze ondernemers werken in de MKB-sector. Allemaal kunnen ze op jouw betrokkenheid en deskundigheid vertrouwen. Je krijgt de autonomie om zelf beslissingen te nemen en, tot op zekere hoogte, je tijd en werklocatie flexibel in te delen.

Verder taken die je te wachten staan als Accountant:
• Je bespreekt de jaarrekening en de tussentijdse cijfers;
• Je signaleert verbetermogelijkheden voor ondernemers;
• Je adviseert klanten in de bedrijfsvoering maar ook op het scheidsvlak van bv/privé;
• Je coacht assistent accountants en levert een positieve bijdrage aan het team.

Je komt te werken in ons MKB-accountancyteam, verdeeld over de kantoren Sneek, Leeuwarden en Buitenpost. Als team hebben we één gemeenschappelijk doel: het verrassen en optimaal bedienen van onze klanten.

Wat verwachten we van je?

• Je bezit de AA- of RA-titel.
• Je bezit de nodige fiscale kennis en ervaring.
• Je hebt affiniteit met ICT en ziet de noodzaak van verdere digitalisering.
• Je bezit ondernemerschap en neemt initiatief.
• Je bent communicatief vaardig en klantgericht.
• Je hebt visie op de (ontwikkeling van de) accountancybranche.

Waarom Alfa?

Je mag rekenen op een aantrekkelijk salaris, een goede pensioenregeling, een prima reiskostenvergoeding, een winstdelingsregeling, 31 vrije dagen, de mogelijkheid om vier dagen te werken en een studiekostenregeling.

Maar belangrijker nog: we garanderen een groeiende, mensgerichte organisatie met goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Een organisatie die duurzaam waarde wil creëren voor de klant, de medewerker en de maatschappij.

Solliciteren op deze vacature van Accountant AA in Sneek, Leeuwarden of Buitenpost kan tot uiterlijk 31 oktober 2018.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Accountant AA, 1-3 jaar, Advies/Consultancy, Accountant RA, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Corporate Finance