Fiscaal adviseur

Vacature fiscaal adviseur in Amersfoort

Alfa is een decentrale, mensgerichte accountants- en adviesorganisatie. Voor jou als fiscaal adviseur betekent dit dat je komt te werken bij een organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. Alfa kent geen partnerstructuur, maar biedt jou daarentegen de mogelijkheid om zelf eigenaar van onze organisatie te worden. Bij Alfa werken we met en voor elkaar, met als resultaat een positieve werksfeer. Voor deze vacature zijn we op zoek naar een collega die onze klanten in de MKB- sector kan adviseren.

Wat je dagelijks doet

Wij verwachten van jou een zelfstandige en proactieve instelling. Jij wacht niet op een opdracht van bovenaf, maar laat proactief zien waarom je collega’s er goed aan doen om jou in te schakelen. Bovendien weet de klant dat hij met vragen rondom – specialisatie - bij jou als specialist aan het goede adres is. Je hebt een hart voor lokaal ondernemerschap en komt het best tot je recht in persoonlijk contact met onze klanten.

Wat je nog meer gaat doen:
- Je stelt overeenkomsten en aktes op;
- Je bereidt fiscale adviezen voor; 
- Je verzorgt aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting.

Ons kantoor in Amersfoort telt ruim 25 collega’s. Je komt te werken in het fiscaal-juridische team, welke bestaat uit vier fiscaal adviseurs.

Profielschets

• Je hebt ten minste drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
• Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding fiscaal recht of fiscale economie. 
• Je bezit ondernemerschap en bent in staat om resultaatgericht te werken.
• Je bent communicatief vaardig en legt graag nieuwe contacten.

Ligt je toekomst bij Alfa?

Je mag rekenen op een aantrekkelijk salaris, een goede pensioenregeling, ANW-hiaat en WIA verzekeringen, een prima reiskostenvergoeding, een winstdelingsregeling, 31 vrije dagen, de mogelijkheid om vier dagen te werken en een studiekostenregeling. Daarnaast is er de unieke mogelijkheid om zelf eigenaar van onze organisatie te worden. Door te investeren in certificaten van aandelen deel je mee in de resultaten van onze organisatie.

Solliciteren op de vacature van fiscaal adviseur in Amersfoort kan tot uiterlijk 31 oktober 2018.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, 1-3 jaar, Advies/Consultancy, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Bedrijfsadviseur, Corporate Finance, Financieel Adviseur