Junior secretaresse

Vacature junior secretaresse in Nijkerk

Ben jij een doortastend persoon, die op een vriendelijke wijze verbinding zoekt met collega’s en klanten? Dan is deze vacature zeker iets voor jou.

Alfa is een decentrale, mensgerichte accountants- en adviesorganisatie. Voor jou als secretaresse betekent dit dat je komt te werken bij een organisatie met een persoonlijke, betrokken werksfeer. De decentrale organisatie zorgt ervoor dat je al vroeg de kans krijgt om verantwoordelijkheid te nemen. Het is aan jou om te laten zien dat je deze verantwoordelijkheid kan en wil dragen.

Jouw dagelijkse werkzaamheden

Als secretaresse ben je verantwoordelijk voor het correct en plezierig te woord staan van klanten en collega’s, zowel telefonisch als persoonlijk. Je bent verantwoordelijk voor een goede dienstverlening aan klanten en directe collega’s Je hebt een sprankelende persoonlijkheid en staat onze klanten op een plezierige wijze te woord.

Qua werkzaamheden mag je denken aan alle voorkomende secretariële werkzaamheden, zoals telefoon, het voornamelijk digitaal verwerken van inkomende en uitgaande stukken zoals jaarrekeningen en fiscale aangiftes, website beheer, het gastvrij ontvangen van gasten en gerichte acquisitie (sales). Jij ontzorgt onze adviseurs, zodat zij tijd en ruimte hebben om onze klanten optimaal te kunnen bedienen. Daarnaast ben je een flexibele persoonlijkheid die de handen uit de mouwen steekt, waar dat ook nodig mocht zijn. 

Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Wat verwachten we van je?

- Je hebt een secretariële opleiding (MBO of Schoevers) gevolgd;
- Je hebt enige jaren werkervaring, starters zijn ook welkom om te reageren;
- Je hebt goede kennis van Word, Excel en Outlook;
- Je bent handig met ICT en social media;
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
- Je hebt zowel goede mondelinge- als schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
- Je woont in de omgeving van Nijkerk.

Waarom Alfa?

Je mag rekenen op een aantrekkelijk salaris, een goede pensioenregeling, ANW-hiaat en WIA verzekeringen, een prima reiskostenvergoeding, een winstdelingsregeling en 31 vrije dagen. Daarnaast is er de unieke mogelijkheid om zelf eigenaar van onze organisatie te worden. Door te investeren in certificaten van aandelen deel je mee in de resultaten van onze organisatie.

Maar belangrijker nog: we garanderen een groeiende, mensgerichte organisatie met goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Afhankelijk van je ambities, krijg je de gelegenheid om deel te nemen aan diverse ontwikkelingsprogramma’s die je helpen om zowel professioneel als persoonlijk verder te groeien.

Heb je vragen over deze vacature of wil je meer weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met Tim Baakman (HRM-adviseur) op 088-2531027.

Solliciteren op deze vacature van junior secretaresse in Nijkerk kan tot uiterlijk 31 oktober 2018.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, Advies/Consultancy, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Consultancy, Financiele Administratie