Junior adviseur

Vacature junior adviseur bij Alfa Consultants in Nijkerk

Alfa Consultants is gespecialiseerd in fusies en overnames, waardebepaling, financieringen en subsidies. Onze klanten bestaan uit MKB (familie)-bedrijven, verspreid over heel Nederland. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een junior adviseur.

Ondernemend, commercieel en doortastend

In deze functie word je uitgedaagd op zowel je analytische als communicatieve vaardigheden. Beginnend vanuit een ondersteunende rol, krijg je al snel de kans om te groeien in verantwoordelijkheid en een steeds grotere stempel op onze adviestrajecten te drukken.

Met jouw commerciële drive en ondernemende karakter zie je nieuwe kansen en weet je klanten en collega’s te overtuigen. Je bent altijd op zoek naar nieuwe opdrachten en draagt bij aan het continu verbeteren van onze business. Binnen Alfa zorg je voor draagvlak en bouw je aan een netwerk zodat collega’s jou weten te vinden als het gaat over fusies en overnames, waardebepalingen, financieringen en subsidies. 

Je werkzaamheden zijn als volgt:
- Je ondersteunt de adviseurs in overname- of financieringstrajecten; 
- Je houdt je bezig met subsidieaanvragen en adviseert de klant hierover; 
- Je werkt mee aan waarderingsopdrachten;
- Je zoekt naar geschikte overnamekandidaten.

Je komt te werken in een team van negen ambitieuze adviseurs, waarin je met name samenwerkt met onze adviseurs Wilco Dokman en Bas van Loo. De afdeling consultants is volop in ontwikkeling en streeft er naar om autonome groei te realiseren. Je werkzaamheden voer je vanuit ons kantoor in Nijkerk uit, daarnaast ga je mee naar klanten. 

Wat verwachten we van je?

- Afgeronde WO-opleiding Economie, bedrijfskunde of verglijkbare financiële opleiding;
- Zowel analytisch als communicatief sterk;
- Ambitie om door te groeien tot een (medior) adviseur;
- Je bent woonachtig in midden Nederland of bereid te verhuizen.

Ligt je toekomst bij Alfa?

Je mag rekenen op een aantrekkelijk salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling, een prima reiskostenvergoeding, een winstdelingsregeling, 31 vrije dagen, de mogelijkheid om parttime te werken en een studiekostenregeling. Daarnaast is er de unieke mogelijkheid om zelf eigenaar van onze organisatie te worden. Door te investeren in certificaten van aandelen deel je mee in de resultaten.

Maar belangrijker nog: we garanderen een groeiende, mensgerichte organisatie met goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Alfa biedt diverse ontwikkelprogramma’s aan, afgestemd op jouw behoeftes en ambities.

Mocht je vragen hebben over de functie, neem dan contact op met Wilco Dokman (Adviseur) 088-2533223 of met Tim Baakman (HRM-adviseur) 088-2531027.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, < 1 jaar, Fulltime, 1-3 jaar, 3-5 jaar, Bedrijfsadviseur, Corporate Finance