Business Consultant - Den Haag

Durf jij het aan? 
– Zelf je rol in te vullen
– Samen voor resultaat te gaan
– Zonder baas of manager
– #hardwerkenhardlachen

Jouw rol als Business Consultant: 
Finext Performance Management groeit snel en is ter versterking van haar team op zoek naar een doorgewinterde financial die consultant wil worden.
Jij hebt ruime ervaring in het financiële werkveld, bijvoorbeeld als business- of financial controller binnen een grote organisatie, en je bent toe aan een stap richting consultancy.
Je wilt graag organisaties adviseren en projecten uitvoeren op het gebied van consolidatie, planning, forecasting en financiële analyse.
Je vindt het enorm leuk je kennis toe te passen binnen EPM-projecten en collega’s zowel binnen als buiten het project mee te nemen (bijvoorbeeld in kennissessies die je organiseert). Bij toonaangevende klanten help jij met probleemanalyse, ontwerp en implementatie, en samen met het team zorg je voor de oplevering van succesvolle projecten.

Wat neem jij mee? 
• Een afgeronde HBO/WO opleiding
• 5 tot 10 jaar werkervaring in financiële functies
• Je bent een teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden
• Je bent collegiaal en helpt graag je collega’s te begeleiden en op een hoger niveau te tillen
• Affiniteit met IT en (gebruikers)ervaring met financiële oplossingen van SAP FICO of BPC is een pré
• Persoonlijke motivatie waarom jij bij Finext, en deze rol, past

Wat heeft Finext te bieden? 
Finext is geen traditioneel bedrijf. Zij geloven niet in vaste loopbaanpaden of managers. Wel in vrijheid en verantwoordelijkheid. Vertrouwen is het vertrekpunt. En eerlijk gezegd gaan ze daarin verder dan welke organisatie in Nederland dan ook. Ze verschijnen dan ook regelmatig in de pers en zijn uitgeroepen tot ‘Slimste bedrijf van Nederland’.

Binnen Finext gaan talenten boven structuren. In het unieke organisatiemodel krijg je volop de ruimte. Jij bent aan zet. Niet alleen voor je eigen ontwikkeling, maar ook voor het succes bij jouw opdrachtgevers.
Praktisch heeft Finext Performance Management een fijn kantoor te bieden in Den Haag en een arbeidsvoorwaardenpakket van € 60,000 – € 80,000 per jaar, afhankelijk van achtergrond & ervaring.

Finext Performance Management? 
Binnen Finext Performance Management, in totaal circa 35 consultants, maak je deel uit van één van de vijf teams. Deze consultants houden zich onder andere bezig met verschillende EPM oplossingen en helpen de top-500 bedrijven van Nederland om goed binnen het Finance-landschap te navigeren. Onder meer 50% van de beursgenoteerde organisaties in Nederland is klant. De voertaal is Nederlands, aangevuld met behoorlijk veel Engels bij de opdrachtgevers.

Hierbij loopt Finext voorop op het gebied van proceskennis en nieuwe technologie, om haar klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren en echt verder te helpen. Zo zijn ze op dit moment bezig met het eerste real-time consolidatie project binnen Europa.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 5-10 jaar, Consultancy, Bedrijfsadviseur, Financiele dienstverlening, Zuid-Holland, Financial Controller, Den Haag