Business Controller

Business Controller

Waarom werken als business controller in Ziekenhuis Amstelland? “Als Business controller ben je het onafhankelijke bedrijfseconomisch geweten van het ziekenhuis en lever je een bijdrage aan het in control krijgen van de organisatie. Dit bewerkstellig je door het geven van managementondersteuning, samen te werken met afdelingsmanagers vakgroepen en geef je (ongevraagd)advies”, zo vertelt Frans Schaepkens, manager FC&I. Daarnaast initieer en implementeer je veranderingen, gericht op continue verbetering van sturing en beheersing. De gebieden waarop je voornamelijk werkzaam bent, zijn Managementondersteuning en Advies, Planning en Control, Informatievoorziening en Projecten/business cases. 

Jouw aandachtgebieden zijn onder andere:

  • ontwikkelen, analyseren en interpreteren van managementinformatie
  • het opstellen van (meerjaren) begrotingen en meerjarenplannen
  • het leveren van een bijdrage aan de statische beleidskaders en portfolio Analyses
  • het leveren van een bijdrage aan proces verbetering en procesoptimalisatie
  • het leveren van een bijdrage op het gebied van marktinformatie


De afdeling:
De afdeling Planning & Control bestaat uit 6 medewerkers (4 controllers en 2 BI specialisten) en valt onder de Afdeling Financiën, Control en Informatievoorziening (FC&I). 

Over Ziekenhuis Amstelland:
Ziekenhuis Amstelland werkt in een omgeving met een ruim aanbod aan ziekenhuizen en behandelcentra. We onderscheiden ons door een sterk basisprofiel: TOP in basiszorg. Onze arbeidsproductiviteit is goed en dat is mogelijk door onze kleinschaligheid en korte lijnen binnen de organisatie en de goede samenwerking met onze verwijzers. We werken gastvrij en collegiaal in kleine teams. Er is een open omgangsvorm, je werkt nauw samen met medisch specialisten en er is ruimte voor initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop. 

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Gabriëlle Alink, Hoofd Planning & Control, tel. 020-7556377. 

Wat we van je vragen:
Voor deze functie heb je een WO werk –en denkniveau op financieel-economisch gebied. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als controller en ervaring met de financiële stromen binnen een ziekenhuisomgeving. Daarbij heb je aantoonbare kennis van en ervaring met ICT-toepassingen, zoals Excel, SAP en BI. Je kan goed zelfstandig werken en wilt ook goed samenwerken met collega’s. Je hebt een dienstverlenende houding en kan hierin ook kritische vragen stellen, daarbij heb je sterke communicatieve vaardigheden. 

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een afwisselende baan voor 32-36 uur per week in een professioneel en aangenaam ziekenhuis;
  • Het salaris bedraagt maximaal € 4.466,00 bruto per maand, op basis van 36 uur per week, gebaseerd op een inschaling in FWG schaal 60, de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ziekenhuizen;
  • Een ruim aanbod aan bijscholingen en opleidingen;
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid;
  • Goede Kinderopvang en Buitenschoolse opvang in Ziekenhuis Amstelland. Kijk voor meer informatie op de website van Hestia.


Reageren op deze vacature kan tot 24 oktober via de knop "solliciteren" hieronder. Vul je gegevens in en sluit je sollicitatiebrief en cv in Word bij. Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling P&O, t.a.v. Anouk Mank, projectmedewerker P&O. Wij nemen dan binnen twee weken na het sluiten van de vacature contact met je op. Het aanvragen van een VOG-verklaring maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van werving teksten is niet toegestaan.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, Audit, 5-10 jaar, Controlling, Business Controller, Gezondheidszorg/Welzijn