Salarisadviseur – Vrijheid en verantwoordelijkheid

Functieomschrijving

Bij het uitvoeren van de functie neem jij de volledige salarisadministratie van de ondernemers uit handen. Je bent hierbij hét aanspreekpunt voor je eigen klantenportefeuille en werkt hierbij veelal op kantoor maar bent ook met enige regelmaat bij de klant op locatie werkzaam. Je zal werken met veel verschillende CAO’s en signaleert adviesmogelijkheden bij de klant en speelt hierop in.

Vrijheid en verantwoordelijkheid staan beiden centraal in je functie.


Functie-eisen

De salarisadviseur die wij zoeken herkent zich in het volgende:

  • PDL opleiding behaald;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als salarisadministrateur bij een accountantskantoor;
  • Je bent communicatief vaardig, nauwkeurig en leergierig;
  • Ervaring met Nmbrs is een sterke pré.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Salarisadministrateur.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature-salarisadministrateur  

Tags: Salarisadministratie, Loonadministratie, CAO, Salarisverwerking, PDL, VPS, Salarisadministrateur, Loonadministrateur, Barendrecht, Zuid-Holland.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Je salaris ligt tussen de € 2.500,- en € 3.500,-, afhankelijk van jouw kennis en ervaring en je krijgt hier 30 vakantiedagen op fulltime basis.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Salaris Administratie, Rotterdam