Financieel Administratief Medewerker bij Heliox in Best (24-28u)

Financieel Administratief Medewerker bij Heliox in Best (24-28u)

Flexibiliteit (ook in uren!), complexiteit, zelfstandigheid, afwisseling en groei. In een internationale hightech omgeving. Binnen een klein, jong, dynamisch en ambitieus team. Dat is wat wij jou bieden.

Dit ga je doen

Je bent (mede)verantwoordelijk voor alle operationele financieel administratieve taken voor meerdere (internationale) entiteiten. Een greep uit je taken:

  • Het verzorgen van de (project)administratie voor verschillende (internationale) vennootschappen.
  • Verzorgen van debiteuren- en crediteurenadministratie.
  • Subsidietrajecten begeleiden.
  • Bank- en kasboekingen en betalingen.
  • Intrastat en BTW-aangiftes.


Dit bieden wij
Een leuke baan met veel verantwoordelijkheden, waarbij je midden in onze open en informele organisatie staat. Wij hebben een salaris tussen €2400 - €3000 op basis van 40u in gedachten. De werkuren, tussen 24 en 28, zijn flexibel in te vullen.
Verder kennen wij een prima arbeidsvoorwaarden pakket, waaronder 31 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en een collectieve pensioenregeling.

Dit zijn wij
Heliox is een jong bedrijf (2009) dat enorm groeit! We hebben een revolutionair product: snelladers voor elektrische bussen. Maar we zeggen liever: we bouwen schone steden.
Onze charge systemen zijn al in meer dan 20 landen geïnstalleerd. De afgelopen jaren hebben wij 4x de prestigieuze FD Gazelle Award gewonnen voor snelst groeiende bedrijven in Nederland en daar zijn we trots op.
Heliox: Charging your career!

Dit neem jij mee
Onze organisatie groeit explosief. Wij zoeken mensen die de dynamiek en hectiek die dat met zich mee brengt zien als een uitdaging. Een flexibele houding en snel kunnen schakelen hoort daar automatisch bij. Uiteraard wil je, ook persoonlijk, met ons mee groeien!
Verder heb je

  • Een afgeronde financiële opleiding op minimaal mbo-4 niveau.
  • Enkele jaren ervaring met boekhouden, bij voorkeur ook met buitenlandse deelnemingen.
  • Goede kennis van Excel, ervaring met Navision is een pre.


Kom jij ons team versterken?
Ben je enthousiast over deze functie en kun je niet wachten om te starten? Reageer dan nù via het online sollicitatieformulier. Als je nog vragen hebt kun je contact op nemen met onze Irecruiter Irma van der Made op telefoonnummer 06-2739 0051.

Wij laten ons bij de werving voor deze vacature ondersteunen door iRecruit. Acquisitie word daarom niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, MBO, Crediteuren Administratie, Debiteuren Administratie, Zuid-Holland, ICT/Communicatie/Media, Noord-Brabant, Financieel Medewerker