Medewerker Financiële Administratie

Ben jij een accurate, dienstverlenende en energieke collega die graag met cijfers werkt? Beschik je over een MBO-diploma in een financieel-administratieve richting? Lees snel verder!

We zijn op korte termijn op zoek naar een collega in de functie van

 

MEDEWERKER FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Parttime 20 uur per week

Standplaats: Someren

Wat houdt de functie in?
Als medewerker financiële administratie ben je verantwoordelijk voor de administratieve handelingen rondom de inkoopadministratie, de servicekosten en de verwerking van het betalingsverkeer. Je verwerkt tijdig, juist en volledig de relevante bescheiden in de financiële administratie en stelt zowel zelfstandig als op aanvraag financiële overzichten samen. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor een betrouwbare informatievoorziening en je ondersteunt bij het opstellen van prognoses. Je bent mede verantwoordelijk voor de ondersteuning van niet-financiële medewerkers bij het interpreteren van financiële gegevens.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een accurate, dienstverlenende en energieke collega die graag met cijfers werkt. Je bent een doener, werkt graag in een team en je maakt je nieuwe werkzaamheden snel eigen. Ook ben je integer, stressbestendig en kan je prima anticiperen op verschillende situaties.

Daarnaast vragen we:

  • MBO-diploma (niveau 4) in een financieel-administratieve richting.
  • Ervaring met Viewpoint is pré.
  • Actuele kennis van geautomatiseerde financiële gegevensverwerking, digitalisering en relevante wet- en regelgeving.
  • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie.


Hier ga je werken
WoCom is een zelfstandige, klantgerichte organisatie met ambitieuze plannen. Samen met onze klanten en andere partijen werken we dagelijks aan een goed leefklimaat in wijken en buurten. Dat maakt ons tot een zeer betrokken organisatie. Eén waar de verantwoordelijkheden en bevoegdheden laag in de organisatie liggen. En waar een gezonde werklust gekoppeld is aan een informeel onderling contact. Bij woCom werken momenteel zo'n 84 medewerkers.

Wij bieden
Een veelzijdige en zelfstandige baan voor 20 uur per week. Vaste werkdagen zijn dinsdag en donderdag en in overleg een andere werkdag. De salariëring is conform de cao Woondiensten.

Interesse?
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Germaine van Hoek, adviseur P&O, telnr. 0493-497687. Je motivatie met cv kun je vóór 5 oktober versturen via onze sollicitatiepagina.

Voor meer informatie over WoCom kijk je op: www.wocom.nl.
 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Financieel Medewerker, Inkoopadministratie, Financieel Administratief Medewerker


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, Parttime, Administratief Medewerker, MBO, 5-10 jaar, Financiele Administratie, Noord-Brabant, Financieel Medewerker, Sport/Cultuur