Projectadministrateur/ Financieel adviseur

Projectadministrateur/ Financieel adviseur (328-MDL)
36 uur per week

Goed inzicht in de financiën is belangrijk om 'in control' te kunnen zijn. Als projectadministrateur/ financieel adviseur kom je te werken bij de afdeling Middelen in het team Financiële Administratie. Samen met de teams Adviseurs en Planning & Control vormt het team Financiële Administratie het financiële hart en geweten van de gehele organisatie en het bestuur. De teams Financiën zijn op weg om de volgende missie te bereiken: 'Op weg naar een interactieve, professionele financiële organisatie'. Het team Financiële Administratie is o.a. verantwoordelijk voor de vastlegging van de grootboek- en projectenadministratie, invoer van de begroting en begrotingswijzigingen, opstellen van het balansdossier van de jaarrekening, crediteuren- en debiteurenadministratie en het invorderingsbeleid.

Wat ga je doen

  • Je bent verantwoordelijk voor de vastlegging van de projectenadministratie waaronder de grondexploitaties, dit in nauw overleg met de planeconoom.
  • Je bent verantwoordelijk voor onderdelen van het balansdossier bij de jaarrekening.
  • Je ondersteunt collega’s bij de projectenadministratie en het invoeren van de begrotingswijzingen.
  • Je biedt ondersteuning bij het door ontwikkelen van het financieel pakket en je verricht werkzaamheden op het gebied van werkprocessen.
  • Je signaleert ontwikkelingen op het werkterrein die landelijk, regionaal of plaatselijk spelen en adviseert daarover.
  • Je verricht ook overige voorkomende werkzaamheden binnen het team Financiële Administratie.


De hiervoor genoemde werkzaamheden verricht je veelal in overleg en afstemming met de teamcoördinator Financiële Administratie.

Wie ben je

  • Je bent een ondernemende, energieke, proactieve, flexibele en ambitieuze kandidaat.
  • Je hebt bij voorkeur een aantal jaren gemeentelijke werkervaring en bent toe aan een nieuwe uitdaging c.q. volgende stap in je loopbaan.
  • Je bent accuraat.
  • Je bent gedreven in woord en gedrag.
  • Je schrikt er niet voor terug een ander aan te spreken.
  • Je kunt helder en overtuigend communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, en past je hierbij aan op je doelgroep.
  • Je weet wat nodig is om resultaten te bereiken.
  • Je bent een prettige collega, die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.
  • Je bent in staat reële voorstellen en ideeën aan te leveren.
  • Je hebt je bachelor- of masteropleiding (bedrijfseconomische richting) succesvol afgerond en bent nog niet klaar met je persoonlijke ontwikkeling.
  • Belangrijk is dat je affiniteit en ervaring hebt met de publieke sector, het openbaar bestuur en het sociale domein.


Wat bieden wij
Wij bieden jou afwisselende opdrachten met carrièreperspectief. Jouw ervaringen binnen onze organisatie, jouw kennis en competenties helpen je te bouwen aan een (verdere) carrière. Om je hiermee te helpen bieden wij jou bovendien opleidings- en trainingsmogelijkheden en professionele loopbaanadvisering en word je in de eerste maanden intensief begeleid (afhankelijk van je ervaring). Bij onze organisatie wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten.

Wij bieden jou een salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, van maximaal € 4.225,00 bruto per maand (schaal 10) op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je een Individueel Keuze budget (IKB), circa 17,05% van je bruto salaris. Het IKB kun je vrij inzetten voor het kopen van extra verlof, aanvulling op salaris etc. Je kunt hiermee keuzes maken die passen bij jouw levensfase, persoonlijke wensen en doelen.

Je krijgt een tijdelijk dienstverband voor één jaar met bij goed functioneren omzetting naar een vast dienstverband.

Past deze baan bij je?
Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Stuur ons je motivatie en cv voor donderdag 4 oktober 2018. Dit kan via het online sollicitatieformulier

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Abel Brondijk, teamcoördinator Financiële Administratie, via telefoonnummer: (0318) 538 538. Kijk voor meer informatie over onze gemeente op www.veenendaal.nl.

De selectiegesprekken staan gepland op maandag 15 oktober tussen 09.00 en 14.30 uur.

Voor (nieuwe) medewerkers is een Verklaring Omtrent het Gedrag vereist.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Consultancy, Utrecht, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Financieel Adviseur, Noord-Holland, Overheid