Assistent-accountant

Assistent-accountant 

Heb jij je hbo Accountancy afgerond en ben je bezig met je post-hbo of klaar om daarmee van start te gaan? Kies dan voor ABAB, de werkgever die jouw ontwikkeling voorop stelt.

Jouw werk in het kort 
Als assistent-accountant heb je veelvuldig contact met klanten. Je signaleert adviesvragen die je zelf beantwoordt of doorspeelt aan de juiste collega. Je geeft klanten inzicht in hun bedrijfsvoering en helpt hen zo vooruit te kijken.

Je kunt solliciteren bij een van de 14 vestigingen in het zuiden van Nederland (waaronder: Roosendaal, Tilburg, Nijmegen en Venlo).

Zo kan jouw dag eruitzien
Voor jouw klanten verzorg je administraties van uiteenlopende moeilijkheidsgraad, zowel vanuit ons kantoor als bij de klant. Je ondersteunt klanten bij de inrichting van de administratie. Voor afsluitwerkzaamheden en voor ondersteuning en controle van hun administratieve werkzaamheden ga je regelmatig bij klanten langs. Samen met de eindverantwoordelijke accountant ben je medeverantwoordelijk voor het samenstellen van de jaarrekening en het doen van aangiftes.

Groeipad 
Opleiding en persoonlijke groei staan hoog in het vaandel bij ABAB. Om die reden is er het Young Professional Program (YPP) ontwikkeld. Dit programma sluit nauw aan bij de opleiding tot Tekeningsbevoegd Accountant. De inhoud van het YPP is niet alleen gericht op vakinhoudelijke kennis maar legt ook de nadruk op de ‘soft skills’ die je nodig hebt.

Jouw profiel

  • Hbo-diploma op zak (accountancy of bedrijfseconomie)
  • Studeert voor accountant, of bereid hiermee te starten (eventueel schakeltraject)
  • Relevante werkervaring in de accountancybranche is een pré.
  • Sociaal en communicatief
  • Werkt graag samen met collega’s


Wat wij je bieden 
Een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder 33 vakantiedagen) en flexibele werktijden. Daar kun je op rekenen. We vinden het belangrijk dat je een goede balans vindt tussen werk en privé. Daarnaast hebben we een aantrekkelijke winstdelingsregeling en een uitstekende studiekostenregeling.

Over ABAB 
ABAB Accountants en Adviseurs is een fullservice accountants- en adviesorganisatie met meer dan negentig jaar ervaring en ruim zevenhonderd betrokken medewerkers, verspreid over veertien vestigingen. Bij ABAB hebben adviesrijke klanten een persoonlijke sparringpartner op wie zij kunnen rekenen bij alle aspecten van hun bedrijfsvoering.

Interesse?
Ben je enthousiast? Neem dan contact op met Rick van de Burg (bel of via WhatsApp) 06-53220281 of solliciteer direct online via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Accountant, Accountant AA, 1-3 jaar, HBO, Consultancy, Zeeland, Limburg, Noord-Brabant