Aangiftemedewerker - Leidinggevend

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Functieomschrijving

Als leidinggevend aangiftemedewerker ga jij je bezighouden met het reviewen van complexe aangiften die opgesteld worden door de aangiftemedewerkers, je zorgt voor een goede planning en initieert adviezen voor de belastingadviseurs. In overleg met hun werk je adviezen zelfstandig uit of bereid je ze voor. Je geeft leiding aan 4 medewerkers en rapporteert aan de Senior Belastingadviseur.


Functie-eisen

Als leidinggevend aangiftemedewerker beschik je over een afgeronde Master Fiscaal Recht of Fiscale Economie of HBO + aanvullende cursussen bij het RB, ruime ervaring in de aangiftepraktijk met als pré ervaring in de adviespraktijk. Je vindt het leuk om de aangiftemedewerkers aan te sturen en bij te dragen aan het succes van de afdeling.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Aangiftemedewerker. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacatures-aangiftemedewerker en http://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur

Tags: aangiftemedewerker, accountancy, belastingadviseur, fiscaal, leidinggevend, WO, Register Belastingadviseurs, Master Fiscaal Recht of Economie, vacature, Limburg, Horst.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, Belasting, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, > 10 jaar, Belastingadviseur, Limburg