Assistent Accountant - Startersfunctie voor HBO'er

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Functieomschrijving

Voor deze startersvacatures in de samenstelpraktijk zijn wij op zoek naar een assistent accountants die na het behalen van de HBO studie graag ervaring op willen doen in de accountancybranche. Je gaat je bezighouden met:

  • het controleren van de administraties en zorgt voor de aansluitingen in de jaarrekening.
  • vervolgens stel de complete jaarrekeningen van eenvoudige VOF's, EZ en BV's samen
  • uiteraard ga je steeds complexere opdrachten uitvoeren, zodat je niet stil staat in je ontwikkeling
  • daarnaast stel je aangiften IB en VpB op, voor vragen kun je terecht bij de fiscalisten of ervaren 

Functie-eisen

De functie eisen zijn heel simpel: jij bent enthousiast, betrokken en beschikt over een afgeronde opleiding HBO Accountancy / Bedrijfseconomie en hebt stage ervaring opgedaan binnen de accountancybranche.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant - startersvacature. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl  en http://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant   

Tags: startersfunctie, accountancy, assistent accountant, samenstelpraktijk, accountantskantoor, brabant, eindhoven, vacature, hbo,  meerdere functies.  

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, HBO, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Noord-Brabant