Schadebehandelaar bij Schadeservice

Schadebehandelaar bij Schadeservice
Minimaal 32 uur

Wie zijn wij?
Als collectief is VvAA de stem en steun van zorgverleners in Nederland. In 1924 gestart door drie artsen die vonden dat ze samen sterker stonden, is de organisatie inmiddels uitgegroeid tot een collectief van ruim 120.000 leden. Gezamenlijk laten we onze stem horen op zorgbrede onderwerpen als bezieling in de zorg, vrije artsenkeuze en vermindering van bureaucratie. Hiernaast ondersteunt VvAA individuele leden en hun zorgondernemingen in de vorm van kennisdeling, advies, ontwikkeling, verzekeringen en andere beroepspecifieke dienstverlening. Afgestemd op hun situatie en mede ontwikkeld door en voor zorgverleners. Werken bij VvAA betekent dat je er mede voor zorgt dat zorgverleners er écht kunnen zijn voor hun patiënten, welke rol je bij ons ook vervult. Daarom zijn we allemaal Ledenadviseur. Kijk op vvaa.nl/werken-bij voor meer informatie.

Ons team
Bij VvAA Schadeservice behandelen we met 30 collega’s de materiële schades van onze leden vakkundig en snel, waarbij hun belang centraal staat. Dat doen we goed, al zeggen we het zelf: Afgelopen jaren stonden we landelijk op de tweede plaats in klanttevredenheidsonderzoeken voor schadeafdelingen. We zijn leergierig en vormen met elkaar een hechte club. Uiteraard gaan we voor de eerste plaats! De waardering van onze leden voor wat wij doen is zeer hoog, omdat zij zich in lastige situaties echt gesteund voelen door ons.

Wat ga je doen?
De afhandeling van materiële claims op het gebied van schadeverzekeringen voor onder meer motorrijtuigen, brand, aansprakelijkheid en reisannulering vormen jouw domein. In dit proces neem je de leiding en zorg je zelfstandig voor een vlotte afhandeling. Natuurlijk pas je polisvoorwaarden correct toe, daarnaast heb je gevoel voor de menselijke kant en handel je hier ook naar.

Wat bieden wij jou?
VvAA biedt je een afwisselende functie in het hart van de gezondheidszorg. In een organisatie die groot genoeg is om het verschil te maken en klein genoeg om als individu zichtbaar te zijn. VvAA kent flexibele werktijden en een dertiende maand. Ook verdien je een goed salaris dat afhankelijk is van je opleiding en ervaring. We bieden je vooralsnog een jaarcontract, en afhankelijk van jouw toegevoegde waarde en de ontwikkelingen binnen ons claimproces boeien en binden wij jou graag voor langere tijd.

Naar wie zijn wij op zoek?
We zoeken een teamspeler die het leuk vindt om onze leden te ontzorgen bij een schade en die net als wij overtuigd is van de kracht van direct (telefonisch/WhatsApp) contact. Kan jij goed luisteren, handel je van nature empathisch, denk je in oplossingen, ben je flexibel en ook nog eens nauwkeurig en stressbestendig? Dan pas je in ons team. Voor ons team zoeken we voor minimaal 32 uur per week een (multibranche) schadebehandelaar. Werk en denk je op hbo-niveau en heb je enkele jaren ervaring als schadebehandelaar, solliciteer dan op deze functie.

Meer informatie over de functie?
Bel dan met Marcel Weijman, teammanager, op telefoonnummer 06 507 423 37.

Solliciteren?
Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Reageer dan via het online sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, MBO, Financiele dienstverlening, Utrecht, Financiele Administratie, Financieel Medewerker