Financieel Administrateur

De patiënt in het middelpunt van onze aandacht, dat is de focus van Bernhoven. Betere zorg door zinnige zorg. Om de zorg zo in te richten betrekken we onze patiënten bij de beslissingen over hun zorgtraject. Werken we intensief samen met de huisartsen en andere zorgverleners uit de regio. En hebben we waardevolle afspraken met zorgverzekeraars gemaakt zodat onze zorg toekomstbestendig is. Om dit te realiseren is de organisatie in transitie. Een transitie van productiegerichte zorg naar patiëntgerichte zorg, waarbij we integraal het patiëntenproces gaan volgen.
 

Binnen de afdeling Financiën en Informatievoorziening, team Boekhouding/Crediteuren, ontstaat per 1 november 2018 een vacature voor een

Financieel Administrateur

32-36 uren per week

Wat ga je doen als Financieel Administrateur?
In de functie van financieel administrateur coördineer en verricht je administratieve boekhoudkundige werkzaamheden voor diverse administratieve deelgebieden (waaronder grootboek en fiscaliteit) en je verwerkt, controleert, analyseert en verstrekt gegevens hierover, teneinde te voorzien in een actuele en inzichtelijke boekhoudkundige administratie. Je levert een bijdrage aan een goede opzet en werking van de administratieve organisatie. Je verricht uitvoerende en coördinerende werkzaamheden voor de jaarrekening en de maand- en kwartaalrapportage. 

Wij bieden in deze functie een grote mate van zelfstandig en gevarieerd werk. De functie richt zich op uitvoering, beheer, controle en inrichten van de financiële administratie. Daarbij moet je denken aan: controle van de grootboekrekeningen, intercompany boekingen, opstellen balansspecificaties, mede verzorgen van de financiële maandafsluiting, het opstellen van financiële rapportages en het uitvoeren van analyses, opstellen periodieke en ad-hoc financiële rapportages, voorbereiden jaarstukken, opstellen van de (geconsolideerde) jaarrekening. Er is ruimte om de processen te verbeteren, voorstellen te doen en deze te initiëren. 

Wij bieden een afwisselende baan, waarin procesbewaking, organiseren, zelfstandigheid en doelgerichtheid centraal staan. Wij werken in een informele werkomgeving met een enthousiast team van professionals. 

Functie-eisen

 • HBO denk- en werkniveau (HEAO bedrijfseconomie, SPD bedrijfsadministratie);
 • minimaal 4-5 jaren werkervaring als financieel administrateur; kennis van fiscaliteit (LB/BTW);
 • we zoeken iemand die wil weten hoe het zit, met twee benen op de grond. Je weet van aanpakken en bent graag met de boekhouding bezig op een praktische manier;
 • uitstekende financiële kennis (procesbeheersing, rapportages, sparring partner);
 • je bent analytisch en denkt in mogelijkheden en oplossingen;
 • je bent sterk in het plannen en organiseren, voortgangsbewaking en opstellen van rapportages;
 • je bent gericht op een constructieve samenwerking;
 • je hebt een enthousiaste, inspirerende en doelgerichte aanpak die mensen in beweging zet;
 • je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
 • je vindt het een uitdaging om te multitasken;
 • Werkervaring in de zorgsector (ziekenhuizen) is een pre, evenals ervaring met het EPR systeem AFAS.


Wat biedt Ziekenhuis Bernhoven jou?
Arbeidsduur: een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor 1 jaar, voor minimaal 32 uren per week. Bij gebleken geschiktheid behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden.
Werktijden: volgens een regelmatig rooster
Salariëring: volgens CAO-Ziekenhuizen, functiegroep 55. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgebracht. Interne kandidaten hebben voorrang in de selectieprocedure. 

Meer informatie
Meer informatie over deze functie wordt graag verstrekt door Derek van Went, teamleider financiën tel.nr. 0413-402125. 

Solliciteren op de functie van Financieel Administrateur
Wij ontvangen graag je reactie met motivatie en curriculum vitae ter attentie van de heer Derek van Went, vóór 20 september 2018, via het sollicitatieformulier.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Administratief Medewerker, Medewerker Financiële Administratie, Medewerker Administratie, Financieel Medewerker, Bedrijfseconomie, Bedrijfsadministratie


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, Financiele Administratie, Gezondheidszorg/Welzijn, Noord-Brabant, Financieel Medewerker