Acceptant Volmacht

Ben jij die collega die houdt van vrijheid en brede verantwoordelijkheid?


Vanuit Summa Groep zijn wij voor ons volmacht bedrijf Summa – Acura Assuradeuren op zoek naar een enthousiaste:

Acceptant Volmacht

Sint-Oedenrode & Oirlo

Summa - Acura Assuradeuren is binnen Summa Groep de schakel tussen verzekeraars en bemiddelaars in schadeverzekeringen. Als gevolmachtigd assurantiebedrijf vertegenwoordigen wij de belangrijkste Nederlandse verzekeraars. Dit doen we met een club van 60 medewerkers vanuit de locaties Oirlo en Sint Oedenrode (Serviceprovider Acura).

Als Acceptant Volmacht maak je onderdeel uit van een enthousiast en vooruitstrevend team waarin we iedere dag met veel plezier klaar staan voor onze zakelijke en particulieren klanten. Jij bent de deskundige die beoordeelt of de aangeboden risico’s acceptabel zijn binnen onze volmachten voor de klanten van Summa Adviesgroep. Binnen het team werk je samen met je commerciële collega’s van Summa Adviesgroep. Je hebt een verantwoordelijk takenpakket en zoekt continue naar de best passende oplossingen voor de klant. Dit doen we door het aanbieden van producten en diensten van momenteel 16 volmachten.

In je rol als Acceptant Volmacht ben je verantwoordelijk voor:

  • Beoordelen of en onder welke condities de aangeboden risico’s zijn te verzekeren
  • Vaststellen of en welke preventie nodig is
  • Beoordelen van inspectierapporten
  • Informeren en overtuigen van de verkooporganisatie van de redelijkheid van acceptatie beslissingen
  • Naselectie naar aanleiding van schademeldingen
  • Onderhouden van de verzekeringsportefeuille
  • Uitvoeren van productaanpassingen, uitbrengen van offertes en zorgdragen voor de polis opmaak
  • Je beheert de dagelijkse processen binnen de afdeling en neemt deel aan projecten
  • Denkt proactief mee met de klantreis en komt met verbeter ideeën waar onze klanten blij van worden.


Wat wij vragen 
Beschik jij over je Adviseur WFT Schade diploma en heb jij de nodige acceptatie inzichten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar initiatief, creativiteit, energie, commercieel inzicht, gedrevenheid en overtuigingskracht. Complexe aanvragen en niet-standaard risico’s zie je als een uitdaging. Geniet je ook zo van verantwoordelijkheid in je werk? Bij ons betekent dat vrijheid en ruimte om je eigen dingen te kunnen doen. Wij bieden medewerkers mooie uitdagingen in onze teams. Ons uitgangspunt is om iedereen in zijn kracht te zetten en ieders talenten te benutten! Wij willen te allen tijden van en met elkaar blijven leren. De beste professionals werken tenslotte bij Summa Groep! Hoor jij hier ook bij?

Wat hebben wij te bieden
Naast een goed salaris hebben we interessante secundaire voorwaarden. Bij ons staat een privé-werk balans centraal, we hebben flexibele werktijden, een premievrij pensioen en stimuleren het plezier in je werk! We bieden als onze medewerkers een prettige, leerzame werkomgeving waar ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen. De groeiambities van onze organisatie en de intensieve samenwerkingen met de andere bedrijven binnen de Summa Groep biedt kansen voor onze medewerkers die meer uit hun carrière willen halen. Summa Groep kenmerkt zich als een platte organisatie met een open en informele cultuur. Bij ons zijn de lijnen kort en geven we ruimte en vertrouwen. We zijn ambitieus, gedreven en betrokken bij elkaar.

Over ons
Summa Groep zorgt voor financiële rust en zekerheid. We zijn een ambitieuze organisatie met jaren lange kennis en ervaring in huis. Met een team van ruim 150 collega’s stellen wij iedere klant in staat om financiële rust en zekerheid te bewaken. Summa Groep is de overkoepelende organisatie van vier toonaangevende bedrijfsonderdelen in onze branche; Acura, Summa Adviesgroep, APS Pensioen- en Inkomensteam team en RISE&Partners. Samen zijn we een betrokken, deskundig en betrouwbare financieel dienstverlener in de breedste zin van het woord. We zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in diverse regio’s en blijven in beweging.

Reageer!
Ben jij enthousiast geworden en wil je ons beter leren kennen? Reageer dan met je CV en een korte motivatie via de solliciteerbutton.

Voor vragen mag je ook altijd contact opnemen met Alex Henckens, directeur bij Summa - Acura Assuradeuren via 06 53 52 40 46 of Sanne Hobus, HR Adviseur via 06 44 808 938. Wij kijken uit naar jouw reactie!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Assurantie, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, Financiele dienstverlening, Financieel Medewerker, Zakelijke dienstverlening