Financieel Specialist

Wij zijn de gemeente Capelle aan den IJssel waar ruim 66.000 Capellenaren prima wonen en werken. We staan voor een goede kwaliteit en betrouwbaarheid in onze dienstverlening, we betrekken onze burgers en spelen in op de maatschappelijke ontwikkelingen. Hiervoor hebben wij een goed toegankelijke en flexibele organisatie, die gericht is op service en resultaten en waarin we onze afspraken nakomen.

Voor de afdeling Financiën, unit Administratie, zijn wij op zoek naar een ervaren:

Financieel Specialist
36 uur per week

Wie zijn wij?
Bij de unit Administratie verzorgen wij alle financiële administratieve werkzaamheden zoals debiteuren, crediteuren, betalingsverkeer, verzekeringen en schades. De financieel specialisten houden zich binnen de unit bezig met complexere financiële vraagstukken zoals de WKR, IV3, begrotingswijzigingen, btw- en bcf-aangiftes en de activa-administratie. Zij zijn verantwoordelijk voor het beheer van stamgegevens in het financieel pakket en de aansluitingen tussen de verschillende subadministraties. De financieel specialisten zijn de vraagbaak voor de unit en hebben een adviesfunctie richting het unithoofd. Ons team bestaat uit 13 medewerkers. We vormen samen met de unit Beleid en Advies en de unit Belastingen de afdeling Financiën (in totaal ongeveer 45 medewerkers).

Wie ben jij?
Je bent een financieel specialist die zijn vak verstaat. Je hebt ervaring met complexe financiële vraagstukken en een financiële administratie heeft voor jou geen geheimen meer. Je hebt een analytische en kritische houding en je bent in staat om het unithoofd gevraagd en ongevraagd te voorzien van advies op jouw vakgebied. Je kan goed samenwerken en je vindt het leuk om een vraagbaak voor de unit te zijn. Je vervult een seniorenrol binnen het team van financieel specialisten. Je hebt gevoel voor kwaliteit en je doet je werk nauwkeurig, daarbij verlies je het te behalen resultaat niet uit het oog. Je hebt een financiële opleiding op ten minste hbo-niveau en aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Kennis van Decade is hierbij een pre en kennis van relevante wetgeving (Besluit Begroting en Verantwoording) een vereiste.

Wat hebben we te bieden?
We bieden je een verantwoordelijke en afwisselende functie. We hebben een gezonde dosis humor en we zijn trots op wat we doen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima. Behalve een goed salaris (schaal 10, max. € 4.225,-) hebben we bijvoorbeeld flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken en een Individueel Keuze Budget (17,05 % van het bruto jaarsalaris) met de mogelijkheid vrije dagen te kopen en te verkopen. Ook hebben we de mogelijkheid om ADV op te bouwen. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor het volgen van een opleiding. We werken vanuit een modern kantoor met flexibele werkplekken in het centrum van de stad. Er is gratis parkeergelegenheid en de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend.

Praktische informatie
Wil je meer informatie over het werken bij de Gemeente Capelle aan den IJssel? Kijk dan op www.capelleaandenijssel.nl.

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met het unithoofd Administratie, Dave de Held, telefoon 010-2848055 of 06-11869863.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met HR Medewerkers Daphne Karto of Annette Langeler-van der Zwart, telefoon 010-284 8303.

  • De eerste gesprekken staan gepland op donderdag 11 oktober 2018.
  • De tweede gespreksronde is gepland op dinsdag 16 oktober 2018.
  • Het arbeidsvoorwaardengesprek vindt plaats op vrijdag 19 oktober 2018.
  • Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.


Sollicitatie
Spreekt de functie van Financieel Specialist jou aan? En voldoe je aan het gevraagde functieprofiel? Solliciteren kan alleen via het online sollicitatieformulier. Jouw cv en motivatie ontvangen we graag vóór 23 september 2018. Richt je sollicitatie aan HR-Adviseur Patricia van Broekhoven.

De vacature is intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Consultancy, Gemeente, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Financieel Adviseur